Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Delft Groep Installatiebedrijven in
Nieuwkuijk
[Terug naar plaats Nieuwkuijk]
Van Delft Groep Installatiebedrijven
Mandenmaker 18
5253RC Nieuwkuijk

tel: 073-5186600

Extra informatie

De Van Delft Groep Installatiebedrijven heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1895 vestigde Van Delft zich in Drunen. In de jaren ’60 hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met installatietechniek. En vandaag de dag zijn Ad en Marc van Delft alweer de vierde generatie die de leiding heeft over dit bedrijf.   
Van Delft Groep Installatiebedrijven is een zelfstandig familiebedrijf en bestaat uit: 
 
Van Delft Installatie BV te Nieuwkuijk (150 medewerkers); 
Den Doorn te Nieuwendijk (40 medewerkers); 
VGD te Sevenum (6 medewerkers). 
 
Wat wij doen 
 
Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in een groot deel van Nederland. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil. Eén partij voor al uw vragen over installatietechniek. 
 
Onze kennis 
 
Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. 
 
Wij doen het samen 
 
Het merendeel van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners. 
 
Wat mag u van ons verwachten? 
 
Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.  
 
Kernwaarden 
 
Wij werken binnen onze organisatie vanuit een 5-tal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen een bron van inspiratie en verbinden ons met elkaar. De kernwaarden geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden. Al onze medewerkers worden geselecteerd, getraind en beoordeeld op de wijze waarop zij invulling geven aan deze kernwaarden. 
 
De 5 kernwaarden van ons bedrijf zijn:  
 
1.Eenvoud 
- Wij doen gewoon & doen het gewoon goed. 
 
2.Familie 
- De ander is belangrijk voor ons. 
 
3.Humor 
- Onze glimlach geeft duurzame energie. 
 
4.Passie 
- Ons enthousiasme werkt aanstekelijk. 
 
5.Horizon 
- Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden. 
 
Technieken 
 
Wij zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dat is variërend van gebouwen in de utiliteit, woningbouw en industrie. Onze diensten bestaan uit het adviseren, realiseren en beheren van de installaties. 
 
Uw oplossing 
 
Wij bieden u een aangenaam leef- en werkcomfort. Wij combineren daarbij bewezen technieken en nieuwe technologieën met unieke op maat gesneden oplossingen. Met maar één doel; een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Natuurlijk met een optimale benutting van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. 
 
Nazorg 
 
Ook na de oplevering van een project blijven wij u ondersteunen (ontzorgen) om de installatie optimaal en duurzaam te laten functioneren. Bij onze afdeling Technisch beheer bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze 47 medewerkers staan 24 uur per dag gedurende het gehele jaar voor u klaar! 
 
Waarom? 
 
Onze totaalaanpak leidt tot een gebouw met een beter arbeidsklimaat, lagere energiekosten en een langere levensduur. Daarnaast verkleinen we samen de kans op leegstand door het inzetten van kleinere installaties en bieden hiervoor een aantrekkelijke financiering aan.