Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
R & K Installatiebedrijf in
Nijeveen
[Terug naar plaats Nijeveen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nijeveen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
R & K Installatiebedrijf
Dorpsstraat 44
7948BS Nijeveen

tel: 06-20010447

Extra informatie

R & K Installatiebedrijf is een totaalinstallateur gericht op de renovatie en nieuwbouw van uw woning. Ons bedrijf is opgericht in April 2006 en is door de jaren heen doorgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf, waarbij u voor vrijwel elke vraag of probleem omtrent uw technische installatie terecht kunt.   
Ons werkgebied is voornamelijk rond een straal van 50 kilometer rondom Nijeveen. 
 
Daarnaast heeft R & K Installatiebedrijf een eigen servicedienst die gespecialiseerd is in periodiek onderhoud van uw technische installatie(s). Onze servicemonteurs staan bovendien klaar voor het verhelpen van eventuele storingen. Onze monteurs staan dag en nacht klaar om uw storingen te verhelpen.  
 
Service & onderhoud 
 
Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heeft R & K Installatiebedrijf een eigen Service- en Onderhoudsdienst. Storingen houden zich immers niet aan kantooruren! Buiten kantooruren kunt u bellen met ons storingsnummer 06-3099 3099. U spreekt de storing in op de telefoonbeantwoorder en de dienstdoende servicemonteur zal u zo spoedig mogelijk terug bellen. Onze service & onderhoudsdienst zorgt voor de nodige controles van uw systemen. Door regelmatig en goed onderhoud gaat het apparaat uiteindelijk langer mee. 
 
Daarnaast is het is onze taak u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel of ventilatiesysteem goed te adviseren. Een servicecontract voor het onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen storingen in veel gevallen worden voorkomen. 
 
Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunt u erop vertrouwen dat onze servicemonteurs het probleem zo snel mogelijk vakkundig zullen proberen op te lossen. Wij begrijpen dat een kleine storing voor veel ongemak kan zorgen en zijn u graag van dienst.