Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Cotedi in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nijmegen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Cotedi
Wisentsraat 6
6532 AP Nijmegen

tel: 024 3510109

Extra informatie

Coenders Technische Diensten, voor al uw installatie werkzaamheden.   
Installatiebedrijf Cotedi plaatst, levert en installeert uw nieuwe cv ketel. Alle merken zijn leverbaar en door Cotedi vakkundig te installeren. In overleg met u als klant wordt naar de juiste oplossing gezocht. De mogelijkheden zijn divers, van installatie van cv ketels in appartementen tot warmtegeneratoren in bedrijfshallen. 
 
Bij Installatiebedrijf Cotedi Nijmegen kunt u alle vragen stellen over uw CV ketel, wij onderhouden uw cv ketel en als uw cv installatie aan vervanging toe is dan adviseren wij u graag. 
 
U kunt bij ons terecht voor alle gangbare merken cv ketels. Tevens is Cotedi er voor uw traditionele loodgieter werkzaamheden. 
 
Installatiebedrijf Cotedi is opgericht door mij, Mark Coeders, in 2006. Sinds lange tijd ben ik cv ketel installateur in de regio Nijmegen. 
 
Installatiebedrijf Cotedi is een zelfstandig en onafhankelijk installatiebedrijf voor onder andere cv ketels en installaties. Graag kom ik eerst bij mijn klanten om te overleggen over de aanpassingen aan bijvoorbeeld een verwarming. Alle mogelijkheden worden besproken, en met mijn ervaring geef ik specifiek advies. Hiervan maak ik een offerte op maat. 
 
Wanneer u ook specifiek advies wenst, voor eventuele vervanging van uw cv-installatie, dan hoor ik graag van u. Via de telefoon ben ik overdag bereikbaar op nummer 06-41838942. Dit nummer is ook ‘s avond en in het weekend bereikbaar voor storingen. Ook kunt u middels het formulier op deze pagina met mij contact opnemen. Daarbij kunt u een afspraak suggestie doorgeven. 
 
Ook voor onderhoud aan uw cv ketel / verwarmingsinstallatie of reguliere loodgieters werkzaamheden kun u ook contact opnemen of gebruik maken van het formulier zodat ik met u contact kan opnemen.