Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Janssen Installatiebedrijven in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nijmegen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Janssen Installatiebedrijven
Tolhuis 3334
6537NL Nijmegen

tel: 024-3447715

Extra informatie

Marco Janssen Installatietechniek draagt zorg voor het engineering, installeren, het beheren en onderhouden van installaties op het gebied van centrale verwarming en airconditioning. Een team gekwalificeerde medewerkers werkt op basis van de behoefte van de klant aan verantwoorde oplossingen, waarbij kwaliteit, continuiteit en het collectief resultaat voorop staat.   
Marco Janssen Installatietechniek wil bij de verwezenlijking van wensen en de behoefte van de klant de kwaliteit een onverbrekelijk deel laten zijn van de totale bedrijfsvoering. Om deze visie te verwezenlijken hebben wij ons tot doel gesteld om: 
De kwaliteit van de medewerkers, werkwijzen, middelen en organisatiestructuur als onmisbaar onderdeel te laten zijn voor het succesvol uitvoeren van onze dienstverlening. 
 
De producten en diensten te leveren die voldoen aan de wensen, behoeften en verwachtingen van de klant en onderhavige wet- en regelgeving. 
 
 
Ons bij alle werkzaamheden te kwalificeren als een betrouwbare en professionele leverancier. 
 
Alle medewerkers persoonlijk verantwoordelijkheid te geven voor de kwaliteit van de door hun uitgevoerde taken en voortdurend te streven naar verbetering van onze dienstverlening door het stimuleren van de medewerkers en door het toepassen van duurzame materialen c.q. door het ontwerpen en engineering en initiëren van duurzame installatieprincipes.