Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Bevers Installatiebedrijven in
Nistelrode
[Terug naar plaats Nistelrode]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nistelrode en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Bevers Installatiebedrijven
Waardsestraat 30
5388PP Nistelrode

tel: 0412-612106

Extra informatie

Bevers Installatiebedrijven is een toonaangevend bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Ons bedrijf staat te boek als een betrouwbare en flexibele onderneming die alle vakdisciplines binnen de installatie techniek tot in de puntjes beheerst.    
Onze website geeft u een beeld van wat u van ons mag en kan verwachten.  
Gebruik daarvoor de links om zo meer te weten te komen over ons bedrijf.  
 
Of neem, indien gewenst direct Contact met ons op 
 
 
In januari 1991 werd Bevers Installatiebedrijven opgestart. Bevers Installatietechniek is een bedrijf dat technische installaties ontwerpt, installeert en jarenlang de service en het onderhoud beheert. Vanaf dag één onderscheiden we ons door vernieuwing en vooruitdenken. We zijn een van de eerste onder de installatiebedrijven die het ISO - certificaat behaalden, we zijn een erkend leerbedrijf en VCA-gecertificeerd. 
 
Sinds 2003 runnen Mario van Dijk en Patrick Bevers het installatiebedrijf: Wij streven naar een gedegen samenwerking met onze opdrachtgevers. Voor een juiste uitvoering van uw project staat onze organisatie garant! Installeren vraagt om een flexibele organisatie die met groot vakmanschap en inzet werkt. Wij benaderen ieder project van twee kanten, van uit zowel het perspectief van de opdrachtgever én dat van de installateur. Hierdoor is het mogelijk om bij elk project een goede planning en een goede prijs- kwaliteitsverhouding te garanderen. Bevers Installatie techniek begrijpt dat het voor u als opdrachtgever van het grootste belang is om samen te werken met een betrouwbare partner  
Bevers Installatiebedrijven in de media 
Bernheze in Bedrijf - Bevers Installatietechniek én Baderie: Totaalplaatje onder een dak 
De Korenaar redactioneel - KEK complex 
Tevredenheidsverklaring SKPO Novum SKOGU 
Bevers Installatietechniek spreidt zijn vleugels - Ondernemersbelang  
 
 
Utiliteitswerken 
 
Utiliteitswerken beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Winkels, fabrieken, kantoren, opslagruimtes, vakantieoorden en sportgebouwen hebben steeds vaker duurzame energie-installaties zoals o.a. zonneboilers, warmtepompen. Bevers Installatie BV heeft de ervaring met allerlei complexe energiebesparende systemen. 
 
Woningbouw 
 
Bevers Installatiebedrijven ondervangt alle bouwwerken die een woonbestemming hebben, nieuwbouw of renovatie. voor woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars of nieuwbouw verzorgen wij het complete installatiewerk. Van wateraanvoer, riolering en centrale verwarming. Het binnenklimaat van woningen krijgt steeds strakkere eisen opgelegd door de overheid. Bevers Installatie is zich bewust van deze regels en nieuwe oplossingen wat betreft de klimaatbeheersing.