Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Hofland in
Noord-Scharwoude
[Terug naar plaats Noord-Scharwoude]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Noord-Scharwoude en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Hofland
Kokkel 14
1723 HX Noord-Scharwoude

tel: 0226-344 964

Extra informatie

Installatiebedrijven Hofland is in 1968 gestart als loodgietersbedrijf in het hart van Alkmaar, waarbij de slogan –DAK HERSTELLEN HOFLAND BELLEN- een veel gebruikte kreet werd.   
In 1997 is de huidige directie gestart met een showroom waarin vooral de decoratieve radiatoren van meerder merken aan u getoond worden. Ook zijn hier diverse ketels van Atag te zien. 
 
Van Atag is een demo paneel voor de zonneboiler opgesteld. De service werkzaamheden aan deze toestellen worden door Energieservice Noord-West uitgevoerd. 
 
Voor het aanpassen van uw woning, zoals het verhogen van toilet, het aanbrengen van handgrepen, het nivelleren van drempels en de toegang van uw woning, zijn wij de juiste partner. Als geen ander zijn wij immers al jaren voor particulieren, instellingen en gemeenten, het installatiebedrijf dat al deze voorzieningen kan verzorgen en mag uitvoeren. Bel ons voor een advies op maat: 
 
072-5114930. 
 
Per medio 2011 hebben we een nieuwe vestiging met showroom voor woningaanpassing gerelateerde artikelen. Deze is gevestigd op industrieterrein De Mossel, Kokkel 14 te Noord-Scharwoude, tel: 0226-344964. 
 
Als installatiebedrijf zijn wij actief in de particuliere sector, alsmede voor diverse aannemers, scholen, gemeenten en beleggingsmaatschappijen. Naast woningbouw hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met leveranciers en fabrikanten. 
 
Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons natuurlijk altijd een e-mail sturen info@hoflandalkmaar.nl , of kom eens langs.

Specialiteit
  • Badkamer 
  • Centrale verwarming / CV ketels 
  • Dakbedekking 
  • Dakgoten 
  • Dakinspectie 
  • Gasleidingen 
  • Loodwerk en zinkwerk 
  • Sanitair