Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Asten Installatiebedrijf B.V. in
Noordwijk
[Terug naar plaats Noordwijk]
Van Asten Installatiebedrijf B.V.
's-Gravendijckseweg 31
2201 CZ Noordwijk

tel: 071 - 3619254

Extra informatie

Onze gezamenlijke missie is te omschrijven in één zin:  “Het gezamenlijk aanbieden van zowel een efficiënte als kwalitatieve totaalinstallatie dat direct aansluit op de wensen van de klant; van advies, ontwerp en uitvoering tot beheer, inspectie en onderhoud.” 
 
Onze basiswaarden zijn;  
 
Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde vakkennis onderscheiden wij ons in zowel de elektrotechnische als installatietechnische markt. Wij zijn een partner die garant staat voor de verzorging van het gehele traject, van advies en ontwerp tot uitvoering en onderhoud. 
 
Wij gaan graag de uitdaging aan om de meest geschikte oplossingen aan te dragen voor de bij u van toepassing zijnde situatie, hoe complex deze ook mag zijn. Onze daadkrachtige organisatie is gericht op het efficiënt en duurzaam realiseren van elk project. 
 
Centraal staat: 
 
  • De opdrachtgever 
  • Het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit 
  • Het gebruik van moderne technieken 
  • Een gezonde prijs - kwaliteit verhouding 
  • Het aanbieden van 24/7 service 
 
 
Onze medewerkers zijn erg waardevol in de bedrijfsvoering. Zelfontplooiing staat daarom hoog in het vaandel. Wij streven naar ‘up to date’ vakkennis en het beschikken over een veilige en plezierige werkomgeving. 
 
Gebra en Van Asten zijn met een gestructureerde organisatie, grote verscheidenheid aan disciplines en heldere communicatie een betrouwbare partner voor al uw technische werkzaamheden.