Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Den Reek Installatiebedrijven in
Nuenen
[Terug naar plaats Nuenen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nuenen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Den Reek Installatiebedrijven
Collse Heide 40
5674 VN Nuenen

tel: 040 - 2894040

Extra informatie

Airco installatie & onderhoud, koeltechniek of CV installatie   
Van den Reek Technische Installatie Groep te Nuenen (nabij Eindhoven) is expert op het gebied van Airco installatie en onderhoud, klimaatbeheersing, koeltechniek en verwarming. Wij ontwerpen, leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren. We werken landelijk maar op het moment zijn we sterk vertegenwoordigd in Airco Installatie in Brabant (Regio Eindhoven, Geldrop, Helmond). Professioneel, gedreven en met jaren ervaring en kennis van zaken. Onze installatie oplossingen komen overeen met uw verwachtingen of deze overtreffen. Aangenaam!  
 
Aangenaam 
 
Van den Reek Technische Installatie Groep is sinds 1979 een begrip. Wij hebben naam gemaakt met het ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning en koeltechnische installaties. 
Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op een efficiënte dienstverlening. 30 jaar kennis en ervaring werken daarbij in uw voordeel. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en werken volgens de nieuwste inzichten. Zij zijn u graag van dienst. 
 
Wij denken graag met u mee 
 
In een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw specifieke situatie en naar gelang uw wensen adviseren wij u geheel vrijblijvend welke apparatuur of installatie voor u het meest geschikt is. 
 
Onze adviseurs nemen de tijd voor u. Wij leven ons in en doorgronden uw vraag. Hoe meer we weten, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Het resultaat? Een oplossing conform uw specificaties. Met een minimum aan energieverbruik en een maximaal rendement. 
 
Van alle markten thuis 
 
Al jarenlang werken wij samen met een keur van leveranciers. Dat betekent dat wij alles kunnen leveren. En dat we van alle markten thuis zijn. Maatwerkinstallaties met een minimum aan onderhoud zijn onze specialiteit. 
Voor professionele airconditioners en luchtbehandelingsystemen bent u bij Van den Reek aan het juiste adres. Of het nu gaat om een compleet gebouw of slechts één ruimte. Voor iedere vraag bieden wij een oplossing 
 
Van den Reek levert koeltechnische apparaten en producten die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Van eenvoudige ijsblokjesmachines tot koel- en vrieskasten. En van koel- en vriescellen tot maatwerkinstallaties voor complete ruimtes. 
 
Persoonlijke werkwijze 
 
Onze werkwijze is persoonlijk en klantvriendelijk. Een tevreden opdrachtgever komt bij ons op de eerste plaats. Daarom denken wij met u mee. En doen we wat we beloven. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor een oplossing op maat.