Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven A van Tuijl BV in
Oirschot
[Terug naar plaats Oirschot]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Oirschot en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven A van Tuijl BV
Bedrijvenweg 3
5688XH Oirschot

tel: 0499-571513

Extra informatie

Welkom    
Installatiebedrijven A van Tuijl BV 
 
In 1889 is het bedrijf opgericht door dhr. C. Wagemans en is in ca. 1920 gewijzigd in de naam Fa. Wed. C. Wagemans met aan het hoofd dhr. P. Wagemans. In 1959 is het bedrijf overgenomen door dhr. C. van Leuven, onder de naam Loodgietersbedrijf C. van Leuven-Smits b.v., met als directeur dhr. C.S.J. van Leuven. Op 1 januari 1993 heeft dhr. C.S.J. van Leuven het bedrijf overgedragen aan dhr. A.C.G.M. van Tuijl die nu de algemene leiding heeft. Op 1 januari is de bedrijfsnaam gewijzigd in Installatiebedrijf A. van Tuijl B.V. 
 
Het bedrijf is in de loop der tijd uit gegroeid tot een bedrijf van 19 medewerkers. Het werknemers aantal heeft in de loop der tijd gefluktureerd tussen 1 en 20. De vestigingsplaats is in de loop der jaren niet veranderd. Vanaf 1889 is het bedrijf gevestigd in Oirschot. 
 
Aanvankelijk bestonden de projecten uitsluitend uit loodgieterswerkzaamheden in de sektoren nieuwbouw en renovatie. In de loop der tijd is er voor gas, water, lood en c.v. erkenning bijgekomen, waardoor ons bedrijf een totaalinstallatiebedrijf werd. 
 
We richten ons nu dan ook op de complete markt. Onder complete markt wordt verstaan de utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoudswerken in de particuliere sektor. Onze relaties bestaan hoofdzakelijk uit bedrijven die in de regio Eindhoven gehuisvestigd zijn. Het bedrijf is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (Uneto-VNI).  
 
Wilt u hierna nog meer informatie dan kunt u ons telefonisch bereiken, faxen of e-mailen.

Specialiteit
  • Verwarming 
  • Sanitair 
  • Dakbedekking 
  • Loodgieterswerk 
  • Warmtepompen