Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Rondia Installatiebedrijven in
Olst
[Terug naar plaats Olst]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Olst en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Rondia Installatiebedrijven
Kortricklaan 270
8121GX Olst

tel: 06-13688082

Extra informatie

Welkom bij Rondia Installatiebedrijven    
Eindelijk heeft Olst er een nieuw en goed Installatie bedrijf bij. Rondia Installatie techniek komt voort uit meer dan 25 jaar ervaring in de installatiebranche. Van het deskundig en snel oplossen van elk CV probleem tot aan het complete onderhoud van uw gas, water en/of electriciteitsinstallatie. 
 
Rondia Installatiebedrijven  
 
Na 25 jaar werkzaam te zijngeweest bij 3 werkgevers is Ronald de Wit per 1 februari jl. begonnen als zelfstandig ondernemer. 
 
“Dit is al jaren een droom van mij geweest en nu kan ik hem eindelijk realiseren” 
 
In 1987 begon hij bij een werkgever in Deventer. Daar leerde hij als service-onderhoudsmonteur de fijne kneepjes in het wereldje van CV-ketels. Na 14 jaar trouwe dienst is hij in dienst gekomen bij een oud collega en daar leerde Ronald steeds meer installatiewerk, zoals complete badkamers en electra. Na vanaf 1 oktober te hebben gewerkt bij een volgende werkgever, heeft Ronald besloten om toch de stap te wagen en als ZZP-er aan het werk te gaan. In al die 25 jaar leerde hij alles over gas, water, electra en CV. 
 
Kortom Ronald is een allround installatiemonteur. “Mensen kunnen mij voor al deze zaken bellen”. “In 25 jaar tijd is er veel verandert in de technologie van de CV-ketel, maar met het volgen van cursussen ben ik altijd op de hoogte gebleven”. Vele merken zijn er op de markt en voor al deze merken kunt u bij mij terecht”. Toch gaat mijn voorkeur uit naar de Vailliant ketel en nu als zzp-er, ben ik Vailliant dealer geworden. 
 
Om dit te vieren hebben wij een hele mooie actie. Een Vailliant EcoTEC plus cw4 incl. thermostaat en plaatsing voor € 1.599,- incl BTW. 
 
Heeft u belangstelling, een storing aan uw CV-ketel, wilt u verbouwen of wilt u iets kleins veranderd zien? Bel dan Rondia Installatiebedrijven op 0570-862422 of 06-13688082.

Specialiteit
  • Keukens 
  • Badkamers 
  • Uitstekende Service 
  • Onderhoud CV 
  • Centrale Verwarming