Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Snel & Co Installatiebedrijven in
Oosterhout
[Terug naar plaats Oosterhout]
Snel & Co Installatiebedrijven
Het Goorke 1
4906CZ Oosterhout

tel: 0162-432109

Extra informatie

Ons bedrijf bestaat al ruim 31 jaar en is een vertrouwd adres voor installatietechniek. Sinds 1978 zijn wij aangesloten bij de vereniging Uneto-VNI. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en verzorgen istallatiewerken bij zowel particulieren als bedrijven. Comfort geldt bij ons niet alleen het wooncomfort, maar ook het comfort van volledig en vakkundig advies, prima installatietechniek en uitstekende service.    
Services  
 
Air Conditioning 
 
De naam zegt het al. U bepaalt de "conditie" van de lucht in huis. Wilt U verwarmen of koelen ? Het kan bij ons allebei.  
 
CV Ketels 
 
Snel & co heeft een breed scala aan mogelijkheden. Een ervan is het verzorgen van Uw c.v.-installatie. Ons professioneel personeel gebruikt uitsluitend eersteklas materialen. U kunt door ons een compleet nieuwe installatie laten plaatsen die geheel op maat van Uw huis of bedrijf wordt berekend.  
 
Dak/Zinkwerk 
 
Een goed verzorgde woning is zowel aan binnen- als buitenkant een visitekaartje voor U en Uw buurtgenoten. Factoren die je daarbij wellicht snel over het hoofd ziet, zijn het dak- en gootwerk. Het afvoeren van Uw regenwater is een belangrijk gegeven voor het behoud van Uw woning.  
 
Radiatoren 
 
Radson, Thermic, ...alemaal merken die door Snel & Co leverbaar zijn. Diverse vormen van radiatoren geven uw interieur die charme en allure die u wenst. Ledenradiator, modern, cirkelvormig, strak rechthoekig, van wit tot zwart.  
 
Sanitair 
 
Compleet uw nieuwe badkamer voorzien van een nieuw interieur? Uw bestaande douche vervangen door een met zijstralen? Twee wastafels in plaats van een? Al uw wensen op het gebied van sanitair zijn door Snel en Co te verwezelijken.  
 
Vloerverwarming 
 
Vloerverwarming verzorgen wij bij u vanaf het begin te het einde. Het hakken of frezen van sleuven het aanleggen van slangen, het plaatsen van pompen. Kortom alles waardoor het bij u behaaglijker wordt wanneer u dat wenst.  
 
Bedrijfsprofiel 
 
Ons bedrijf bestaat al ruim 31 jaar en is een vertouwd adres voor installatietechniek. Sinds 1978 zijn wij aangesloten bij de vereniging Uneto-VNI. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en verzorgen istallatiewerken bij zowel particulieren als bedrijven. Comfort geldt bij ons niet alleen het wooncomfort, maar ook het comfort van volledig en vakkundig advies, prima installatietechniek en uitstekende service.  
 
Service  
 
UIteraard bieden wij garantie op nieuwe door ons aangelegde installaties. Hiervoor hebben wij met u overleg. Maar wij kunnen u ook het gemak bieden van een onderhoudscontract. U bent dan 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van de beste en snelste service. Binnen 12 uur na uw bericht staat een van onze monteurs voor de deur. Ook in het weekeinde. Snel & Co is al ruim 31 jaar een erkend installatiebedrijf, dat o.a. dankzij hun service een ruime klantenkring heeft opgebouwd. Het is en blijft een vertrouwd adres voor installatietechniek, cv-ketels, (design)radiatoren, loodgieterswerk en gas- en waterleidingen.  
 
Onderhoudscontract  
 
Een onderhoudscontract bij de firma Snel & Co houdt in dat wij jaarlijks uw installatie inspecteren en reinigen. Een veilig gevoel bij dit soort zaken is nooit weg. Bij storingen kunt binnen 12 uur na uw melding een monteur van ons verwachten. U betaalt enkel arbeidsloon en (noodzakelijke) materiaalkosten. 
 
De voordelen op een rijtje: 
 
Zekerheid:  
 
•Je bent verzekerd van warmte en warm water, door vakkundig onderhoud van uw cv ketel. 
Snel geholpen: • Bij een cv-ketel storing wordt u snel geholpen vaak dezelfde dag. 
•Klanten met een cv-ketel onderhoudscontract krijgen bij een plotselinge storing voorrang. 
•12uur service 
Kostenbewust: •Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel. 
•Door de regelmatige controle kan de installateur snel ingrijpen als er iets mis is dat kan grotere reparaties voorkomen. 
•Cv-ketel onderhoud zorgt voor het hoogste rendement en minder energiekosten. Dit kan 10% schelen 
Veiligheid: •Een vuile cv-ketel verhoogt d ekans op de uitstoot van koolmonoxide. Er zijn zelfs brandverzekeringen die regelmatig onderhoud van de cv-ketel verplichten. 
Milieuvriendelijk: •Een cv-ketel die juist is afgesteld heeft een hoger rendement. Daardoor verbruikt u minder gas. Dit kan een verschil maken van 10% 
Regelmatig onderhoud helpt dus mee aan een betrouwbare, veilige, zuinige en langdurige werking van uw cv-ketel!