Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Bakker Installatiebedrijven in
Oosterwolde
[Terug naar plaats Oosterwolde]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Oosterwolde en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Bakker Installatiebedrijven
Zoltstede 10
8431HM Oosterwolde

tel: 0516-513841

Extra informatie

Installatiebedrijf Bakker BV te Oosterwolde is hét allround installatiebedrijf van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wij zijn een meedenkend installateur met een laagdrempelig karakter.   
Installatiebedrijf Bakker BV werkt ondermeer voor particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, zorginstellingen, overheids- en gemeentelijke instanties, adviesbureaus en woningcorporaties. 
 
Duurzame installaties 
 
Bij Installatiebedrijf Bakker staat duurzame energie centraal. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Wij helpen u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij u passen. 
 
De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installaties toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen de energieprijzen. Met de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen zullen de energieprijzen alsmaar verder stijgen. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt u een energiebewuste keuze. 
 
Tegenwoordig bestaan er talloze mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wind-energie maken het mogelijk om nog meer rendement uit het opwekken van duurzame energie te halen. 
 
Duurzame oplossingen. 
Naast duurzame installaties is het ook mogelijk voor kleinere duurzame oplossingen te kiezen zoals LED-TL verlichting of het gebruik van een slimme thermostaat. Dit soort oplossingen zijn eenvoudig te realiseren maar kunnen veel verschil maken. 
 
Installatiebedrijf Bakker verzorgt alle loodgieterswerkzaamheden zoals het verleggen van leidingen en afvoeren. Lekkende kranen, verstopte afvoeren, of lekkage in de waterleiding verhelpen wij snel en vakkundig. Tevens is aanleggen van riolering en gasleidingen ons toevertrouwd. 
 
Een goed verwarmd huis begint met een goede ketel. Installatiebedrijf Bakker is erkend Remeha dealer en leverancier van alle gerenommeerde merken zoals Nefit. 
 
Installateur, PV, cvketel, hr ketel, zonnecollector, zonneboiler, warmtewinning, zonnepanelen, koeling, airco, airconditioning, domotica, warmtepompen, led verlichting, duurzame installaties, luchtbehandeling, warmtetechniek, elektrotechniek, cv ketel, cv onderhoud, cv aanleggen, riolering, dakwerken, zinkwerken, pelletkachels, installateurs, duurzaamheid, cv plaatsen, koelcellen, luchtbehandeling, klimaatbeheersing

Specialiteit
  • Duurzame Installaties 
  • Elektrotechniek 
  • Koeltechniek 
  • Sanitair