Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Keulen Loodgieters- en Leidekkersbedrijf B.V. in
Ossendrecht
[Terug naar plaats Ossendrecht]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Ossendrecht en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Keulen Loodgieters- en Leidekkersbedrijf B.V.
Putsmolentje 26
4641 SK Ossendrecht

tel: 0164 672387

Extra informatie

Werk op hoog niveau   
Van Keulen loodgieters-, leidekkers- en dakdekkersbedrijf is een volledig gespecialiseerd ambachtelijke dakbedekkings-bedrijf in de ruimste zin des woords. Vakmanschap, ambacht, kwaliteit, teamwork en betrouwbaarheid zijn kwalificaties voor Van Keulen. Ambachtelijke service en advies complimenteren het duurzame en hoogwaardige product van het bedrijf. De vele gerenommeerde referenties zijn daarvan getuige, Van Keulen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is een van de “oudste” ambachtelijke dakbedek-bedrijven van Nederland. Op dit moment zijn er meer dan 40 per-soneelsleden werkzaam, allen hebben ze hun eigen dakspecialisme opgebouwd door opleiding en ervaring. 
 
het leveringsprogramma 
 
– Zink- Koper- loodwerken Dakbedekking & gevelbekleding. 
– Natuurleien dakbedekking. 
– Ornamenten – (dak-)versieringen & design producten. 
– Zetterij & handelsmaatschappij. 
– Atelier & prefabcentrum. 
– Platte & hellende daken. 
– Dakonderhoud. 
– Non-ferro materialen: RVS – alu – prelaq – titanium – Kalzip – Nedzink composite – e.d.. 
– Verdere aanverwante dakwerken. 
– Advies en begeleiding voor architecten en aannemers. 
 
de voordelen 
 
– Snelle service. 
– Kwaliteit (sinds 1895!). 
– Deskundig vakmanschap. 
– Deskundige advies. 
– Flexibel en accuraat. 
– Betrouwbaar. 
– Afspraak is afspraak. 
– Gediplomeerd personeel. 
– No-nonsens mentaliteit. 
– Gekeurd en vakkundig gereedschap. 
– Een grote voorraad, eigen handelsmaatschappij en zetterij. 
– En … een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 
 
Van Keulen heeft een eigen zetterij waardoor de metaalprijzen veel langer worden vastgezet, zo kunnen er ook goede financiële afspraken voor de projecten én de zink- en koperprijzen worden gemaakt! Als het zetwerk in eigen hand wordt gehouden worden levertijden aanzienlijk korter; wat zeker de planning ten goede komt. Natuurlijk is Van Keulen volledig uitgerust met alle mogelijke middelen en gereedschappen om de kwaliteit en levertijden te waarborgen. Zo is er een eigen vrachtwagen en kraanlift van 21 meter, waardoor het zetwerk en materialen zonder beschadigingen getransporteerd kunnen worden naar elk dak of verdieping. 
 
Van Keulen is zinkmeester, VCA, Koma zinkmeester en Komo gecertificeerd, dat biedt u een extra verzekerde garantie! Bovendien is het bedrijf ook lid van Uneto-VNI en het het Metalen Dakgilde. Bijzonder is dat Van Keulen een erkend leerbedrijf is met eigen opleiding- en kenniscentrum, waar personeel, bouwkundigen, architecten en aannemers gedegen worden bijgespijkerd. De combinatie van de know-how en het eigen opleidings- en kenniscentrum zorgt dat elke dag de kwaliteit hoger wordt. De slogan: “werk op hoog niveau”, wordt met trots gevoerd en wordt op alle gebieden waar gemaakt. Met kwaliteit, mentaliteit, referenties en vakmanschap heeft dit dakdekkersbedrijf zich een vaste plaats in de top van de bouwwereld in de Benelux verdiend. Van Keulen wordt regelmatig voorgeschreven in verschillende bouwkundigebestekken. 
 
In 2009 heeft de onderneming de gemeentelijke promotieprijs van Gemeente Woensdrecht gewonnen, dat was een kroon op alle inspanningen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen. 
 
de werkzaamheden 
 
– Dakbedekking & gevelbekleding in natuurbouwmaterialen; lood, koper, zink, natuursteen leien 
– Restauratie 
– Renovatie 
– Nieuwbouw 
– Onderhoud, waaronder monumentale gebouwen, kerkelijke gebouwen, woningen- en utiliteitsbouw. 
– Advies 
– Leveren zetwerk en hulpstukken. 
 
de klantenkring 
 
Particulieren, bedrijven, aannemers en bouwbedrijven, monumentenbeheerders, kerkelijke genootschappen, overheden, niet gespecialiseerde installatie- en dakbedekkingsbedrijven en dergelijke. Het werk gebied van Van Keulen beslaat het hele gebied tussen Amsterdam en Brussel. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen in kaart te bregen en u op maat te adviseren. U bent welkom bij Van Keulen loodgieters- en dakdekkersbedrijf bv.