Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Lambregts in
Oud gastel
[Terug naar plaats Oud gastel]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Oud gastel en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Lambregts
Kerkstraat 25
4751 HL Oud gastel

tel: 0165 - 511303

Extra informatie

Als wonen of werkplek bij u nummer 1 is   
Comforthuis Deze website geeft u als bezoeker een compleet beeld van datgene wij, als deskundig technisch installatiebedrijf, voor u kunnen betekenen. 
 
Lambregts is al ruim 60 jaar hét loodgieterbedrijf in Oud Gastel aan de Kerkstraat 25, met nog altijd dezelfde service en vakkennis. Inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf in verwarming - Sanitair - Badkamers - Loodgieterwerk - Airconditioning Ventilatie - Lood/Zinkwerk – Rioolontstopping en Dakbedekking.  
 
Als installateur zijn wij een goede partner in klantgericht en servicegericht zakendoen voor Utiliteit, Particulieren, VVE’s en de Zakelijke markt. 
Het voordeel van ons installatiebedrijf is dat u alles in een hand kan laten uitvoeren. Dit betekent dat u niets hoeft te regelen. Lambregts neemt deze zorg uit handen vanaf de aanschaf van de goederen tot aan de oplevering, volgens uw wensen. 
 
Wij zijn daarom niet voor niets aangesloten bij de branche organisatie Sterkin wat garant staat voor: : 
 
• vakmanschap en kwaliteit  
•zekerheid en betrouwbaarheid  
•waarborg en garantie  
 
Al onze werknemers hebben een goede technische opleiding, waardoor kennis zeker aanwezig is.Ook werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandel en fabrikanten.  
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.