Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Eventech Installatiebedrijf in
Rijen
[Terug naar plaats Rijen]
Eventech Installatiebedrijf
Sterkenhoeve 10
5122 HC Rijen

tel: (0)161 413106

Extra informatie

Eventech Installatiebedrijf is een bedrijf dat diverse diensten en producten levert op het gebied van professionele LED verlichting , technische installatie en showtechniek. Wij hebben onze branche zo breed mogelijk georiënteerd. Daarom kunnen wij u op vele vlakken uitstekend van dienst zijn.  Onze aanpak kenmerkt zich doordat wij flexibel en betrokken zijn bij onze klanten. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om onze producties en werkzaamheden zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan uw wensen en eisen. 
 
Eventech Installatiebedrijf; Verfrissend, nieuw en betrouwbaar. 
 
Een korte omschrijving waarop deze onderneming is gestart. 
 
Na jarenlange ervaring en intensief oriënteren in onze branche is Eventech Installatiebedrijf uiteindelijk ontplooid tot een allround organisatie op gebied van professionele LED verlichting, showtechnische installatie en showtechniek. 
 
Ook kan Eventech Installatiebedrijf u bijstaan in het leveren van gedegen opgeleid showtechnisch personeel met de juiste veiligheids-certificaten en kennis in huis om ook uw showtechnische organisatie te ondersteunen in op-en afbouw werkzaamheden, vervoer en operating. 
 
Wie zijn onze opdrachtgevers? 
 
Onze klanten bevinden zich in een groot aantal verschillende branches; van retail, horeca en facilitair tot de zorg, particulieren en het bedrijfsleven. 
 
Bestaand uit producerende en organiserende partijen, detailhandel, consumenten, schoonheidsinstituten, warehousing en horecagelegenheden. Van hen nemen wij doorgaans de totale zorg voor de techniek uit handen.  
 
Tot onze opdrachtgevers behoren ook partijen die zelf apparatuur en/of technische kennis in huis hebben zoals installateurs en verhuurbedrijven. Voor hen zijn wij een ondersteunende partner op gebied van advisering en als leverancier van professionele LED verlichting, personeel en showtechniek.