Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Riesen Installatiebedrijf in
Roden
[Terug naar plaats Roden]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Roden en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Riesen Installatiebedrijf
Ceintuurbaan Noord 123
9301 NT Roden

tel: 050-7271020

Extra informatie

Loodgieter werkzaamheden   
In ons vak wordt onder loodgieterwerkzaamheden eigenlijk alles verstaan wat met water, gas, riool, ventilatie of verwarming te maken heeft. Voor het overzicht hebben wij onder diensten toch een verdeling gemaakt in de verschillende disciplines die wij beheersen. 
 
Onder loodgieterwerk verstaan wij hier het onderhouden, repareren, aanpassen en vernieuwen van uw water-, gas- of vuilwaterafvoerinstallatie. 
 
Verwarmingstechniek 
 
Door de gestegen energiekosten, de invoering van de Energie Prestatie Norm en de veranderde comforteisen van de opdrachtgevers, heeft de installateur steeds meer een adviserende taak gekregen. Naast de investeringskosten zijn ook de energie, onderhoud- en exploitatiekosten uitermate belangrijk. Bovenal is het van groot belang dat er een goed leef- en werkklimaat ontstaat waarbij iedereen zich behaaglijk voelt. Om tot een goede keuze te komen, willen wij u graag deskundig adviseren over alle mogelijkheden. 
 
Om optimaal gebruik te maken van de schaarse en dure energie, zijn er vele technische oplossingen mogelijk. Bijvoorbeeld hoogrendement CV ketels, warmte terugwininstallaties en geavanceerde regelingen die installatie bewaken en eventuele storingen automatisch melden. In overleg met u als opdrachtgever wordt een keuze gemaakt uit verwarmen met radiatoren, luchtverwarmers, vloerverwarming, luchtbehandelings-installatie of een combinatie van deze mogelijkheden. 
 
Elektrotechniek 
 
Wij ontwerpen en installeren reeds vele tientallen jaren de meest uiteenlopende licht-, kracht-, besturings- en noodverlichtingsinstallaties. Met kwaliteit als norm en voor iedere situatie een passende oplossing, zijn wij bij uitstek het bedrijf voor uitvoeren van uw wensen. 
 
Het spreekt voor zich dat het aanleggen van deze installaties, waarbij technisch hoogwaardige apparatuur gebruikt wordt, het werk is van elektrotechnische deskundigen. 
 
Voor de vermindering van het energieverbruik hebben we een aantal inventieve energie- besparende oplossingen. Indien bij u gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige elektronische apparatuur zijn er diverse beveiligingen mogelijk tegen overspanning en spanningsuitval. Ook voor het installeren van intercom systemen en geluidsinstallaties kunt u bij ons terecht. Wij informeren en adviseren u graag. 
 
Ventilatietechniek 
 
Waar gewoond en gewinkeld wordt, wordt geademd en is dus een bron van vocht. Om toch een gezond binnenklimaat te kunnen garanderen, is goede ventilatie belangrijk. Goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid en die van uw klanten. 
 
Zonder ventilatie ontstaan er al snel allerlei problemen die van invloed zijn op onze gezondheid. Goede ventilatie zorgt voor een comfortabel en behaaglijk binnenklimaat 
 
Ventileren op een verantwoordelijke manier houdt in dat wij waar mogelijk een warmte terug win unit adviseren. Met deze techniek zal de warmte of koude energie die in de afgezogen lucht zit worden teruggewonnen en aan de ongeconditioneerd lucht die van buiten word aangezogen worden afgegeven. 
Op deze manier bespaart u aanzienlijk in de energiekosten. 
 
Van Riesen Installatiebedrijf heeft een uitgebreid pakket aan ventilatie-oplossingen. Het is afhankelijk van uw situatie welke oplossing voor u interessant is. 
 
Duurzaam 
 
In deze tijd van energiebesparing en groen denken, werken wij actief mee om installaties zo energiebesparend mogelijk te maken. 
 
Door het toepassen van Zonnepanelen, LED verlichting, Warmtepomp installaties, Warmte terugwin installaties, slimme toepassingen van elektronica en koppelingen tussen CV en Airco installaties dragen wij zorg voor een verantwoordelijke groene installatie. Hierbij is het uitgangspunt dat uw energieverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden. 
 
Wij dragen er vanzelfsprekend zorg voor dat alle afkomende materialen bij demontage op een verantwoorde wijze worden verwerkt. 
Wij scheiden dan ook ons eigen afval, dragen zorg voor het afvoeren van koelgassen volgens STEK richtlijnen en dragen zorg voor een verantwoordelijke afvoer van bijvoorbeeld TL buizen, gasontladings lichtbronnen en voorschakelapparatuur die in vele lichtarmaturen verwerkt zijn. 
 
Daar waar mogelijk passen wij materialen toe die het milieu minimaal of geheel niet belasten en de uitstoot van broeikasgassen maximaal beperken. De door ons toegepaste installaties zoals warmtepomp systemen en energiezuinige verlichting zijn daar een goed voorbeeld van.