Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Dries-Rolde BV in
Rolde
[Terug naar plaats Rolde]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Rolde en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Dries-Rolde BV
Gieterstraat 51
9451TE Rolde

tel: 0592-242154

Extra informatie

Installatiebedrijf Dries-Rolde BV is begin jaren 70 opgericht door voormalige eigenaar Roel Dries als CV-installateur. In 1999 is het bedrijf overgenomen door drie werknemers en uitgebouwd tot een allround installatiebedrijf met het credo “vakmanschap staat voorop”.   
Circa 23 medewerkers in de buitendienst met een leeftijdsopbouw tussen de 20 en 65 jaar houden zich dagelijks bezig met onderhoud, vervanging, vernieuwing en uitbreiding van technische installaties in de utiliteit en woningbouw bij woningcorporaties, instellingen, particulieren en bedrijven. 
 
Installatiebedrijf Dries-Rolde BV heeft een platte organisatiestructuur met een informeel karakter. Boven de werkvloer bevindt als tussenlaag de administratie, calculatie en werkvoorbereiding. De dagelijkse leiding is handen van de driekoppige directie. 
 
24-uurs servicedienst 
 
Een extra vorm van dienstverlening bieden wij door een eigen 24-uurs servicedienst. Onze klanten kunnen bij calamiteiten altijd een beroep op ons doen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Heeft u nu een storing aan uw CV-toestel, electra of een lekkage, wij staan voor u klaar! 
 
Deze service kunnen wij verlenen omdat onze planning hierop wordt aangepast. Er wordt altijd ruimte ingecalculeerd voor calamiteiten. Deze flexibele instelling is onze kracht. We zijn er dan ook trots op dat wij op basis van een jarenlange ervaring al onze klanten naar volle tevredenheid mogen adviseren.