Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Giebros Technics Services BV in
Roosendaal
[Terug naar plaats Roosendaal]
Giebros Technics Services BV
Gewenten 47
4704RE Roosendaal

tel: 088-6650000

Extra informatie

Toonaangevend in onderhoud van Technische Installaties   
Giebros Technics Services is een landelijke speler op het gebied van advies en onderhoud van technische installaties. Vanuit ons hoofdkantoor in Roosendaal opereert een professioneel team van elektrotechnische en werktuigbouwkundige specialisten. De kracht van Giebros is dat wij van alle toegepast technologie de expertise in huis hebben. Onze missie is ervoor te zorgen dat uw technische installaties bedrijfszeker en zorgeloos functioneren. Onze 10 service monteurs staan 24/7 voor u klaar en zijn flexibel inzetbaar voor elk mogelijke opdracht: bestaand, nieuw of renovatie. 
 
Giebros is Full service 
 
Omdat wij een groot aantal specialisten in eigen huis beschikbaar hebben kan Giebros u op het gebied van technisch advies en onderhoud veel bieden. Giebros is o.a. gespecialiseerd in: 
 
  • Klimaatbeheersing 
  • Energietechniek 
  • Waterzuivering 
  • Automatisering 
  • Legionella beheersing 
 
Nieuwbouw, renovatie, uitbreiding 
 
Naast onderhoud kunt u bij Giebros ook terecht voor ontwerp en realisatie van uw nieuwbouw project, renovatie en/of uitbreiding van een bestaande technische installatie. Onze technici spelen adequaat in op uw vraag en besteden extra aandacht aan o.a. energiebesparende maatregelen, duurzaam installeren en rendementsverbetering. Zou krijgt u een weloverwogen en goed gebalanceerd advies. 
 
Overal inzetbaar, van veel markten thuis: 
 
Giebros werkt o.a. voor: Recreatieprojecten, (Gemeentelijke) binnen- en buitenzwembaden, therapiebaden, kinderdagverblijven, campings, ziekenhuizen (fysiobaden), sportaccommodaties, fitness accommodaties, prive zwembaden, wellness accommodaties, etc 
 
Besturingstechniek en Automatisering 
 
Uw wens is te kunnen werken met een probleemloos functionerende technische installatie. De hele technische omgeving van uw faciliteit is complex en beslaat uit verschillende installaties. De opzet is dat deze feilloos met elkaar samenwerken; iets wat het beste geregeld kan worden met een intelligent besturingssysteem. Giebros kan u op dit vlak adviseren, en zal vervolgens de installatie nauwkeurig op elkaar inregelen. Aansluitend wordt aandacht besteed aan de vereiste controles, wetgeving en toe te passen veiligheidsmarges. 
 
Waterzuivering 
 
Een essentieel onderdeel van een zwembad is de waterzuivering of waterbehandeling installatie. Het verzorgt een perfecte kwaliteit van het zwemwater zodat de gebruikers op een verantwoorde, hygiënische en veilige manier van uw het bad gebruik kunnen maken. Giebros zorgt dat uw installatie probleemloos functioneert, regelt de verplichte keuringen en het onderhoud – en kan u een goed gebruikersschema leveren inclusief de toe te passen gebruiksmiddelen. 
 
Klimaatbeheersing 
 
Uw zwembad of wellness moet vooral een prettige klimaat zijn. Dus is het zaak uw klimaat systemen optimaal in te regelen zodat bijvoorbeeld schommelingen van de buitentemperatuur tijdig en onmerkbaar opgevangen worden. Ook hier weer is het zaak de verschillende installaties optimaal op elkaar af te stemmen. Laat Giebros u hierin adviseren – de oplossing ligt vaak in een aantal ingrepen die niet alleen voor een beter klimaat zorgen maar vaak ook een rendementsverbetering opleveren; en dat is dus simpel gezegd kosten besparen..! 
 
Energietechniek 
 
Energiebesparing is een actueel onderwerp. Vaak opereren installaties niet optimaal of wordt onnodig verbruik gerealiseerd omdat systemen niet goed op elkaar zijn afgestemd. Giebros kan een vrijblijvende scan uitvoeren van uw systemen en u voorrekenen wat een beperkte investering aan rendement verbetering kan opleveren. Het zal u aangenaam verbazen hoe snel verscherpt energiebeheer zichzelf terug verdient; met Giebros als partner heeft u dit snel uitgevonden. 
 
Legionella beheersing 
 
Legionella beheersing is een serieuze zaak; uw weet dat uiteraard als zwembad exploitant al geruime tijd. Toch komen er bijna dagelijks situaties voor waarbij klachten worden gerapporteerd met legionella als de mogelijke boosdoener. Daarom kunt u nooit teveel aandacht aan dit punt besteden. Giebros adviseert u met het opstellen van een legionella beheersplan aan de hand van een risicoanalyse. Naast onderhoud van boilers en keerklep controles worden hierin monsternames, spoelschema's voor aftappunten en temperatuurmetingen vastgelegd en bijgehouden in het logboek. Alleen met een goed uitgevoerd beheersplan voldoet u aan de overheidsnorm. Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op...