Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Van Dorp in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Rotterdam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Van Dorp
Smirnoffweg 3
3088HE Rotterdam

tel: 010-4832311

Extra informatie

Van Dorp installaties - Duurzame totaalinstallateur   
Van Dorp installaties bv is een landelijk werkend installatiebedrijf. Het bedrijf heeft 13 vestigingen en telt circa 900 medewerkers. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp installaties een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. 
 
Duurzaam en innovatief 
 
Van Dorp installaties is een vooruitstrevend en innovatief installatiebedrijf. Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten. Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens is het bedrijf voor haar klanten voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën. Eind 2012 heeft Van Dorp installaties het CO2 Bewust Certificaat niveau 5 behaald. Een prestatie om trots op te zijn. 
 
Met kennis en respect 
 
Kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp installaties hoog in het vaandel.  
 
Van Dorp staat voor: 
 
  • Betrouwbaar 
  • Snelle responstijden 
  • Korte projectrealisatie  
  • Hoge servicegraad  
  • Veilige en bedrijfszekere installaties  
  • Vakkundige uitvoering  
  • Technische kennis  
  • Ervaren en goed opgeleide medewerkers  
  • Eigen servicedienst 
 
Een vast dagelijks aanspreekpunt 
 
Als u met Van Dorp installaties werkt, krijgt u te maken met één dagelijks aanspreekpunt: uw vaste projectleider (en -team) met wie u voortaan alle zaken regelt. Werken met één vast aanspreekpunt heeft veel voordelen: het is gemakkelijk voor u en alle kennis rond uw retailformule wordt geborgd. Bovendien kunt u kiezen voor een integrale aanpak, zodat alle technieken naadloos op elkaar aansluiten en u nu en in de toekomst voorzien bent van de beste technische oplossingen.  
 
Altijd dichtbij 
 
Wij organiseren onze dienstverlening vanuit 12 vestigingen. Onze mensen zitten verspreid over heel Nederland. Tevens beschikken wij over een netwerk van vaste partners. Wij zijn dus altijd dichtbij. Daardoor kunnen wij u snel van dienst zijn.  
 
Altijd bereikbaar  
 
Onze servicemonteurs zijn 24/7 inzetbaar. Op werkdagen wordt u geholpen door onze mensen van Technisch beheer. Daarbuiten wordt u automatisch doorgeschakeld naar de centrale meldkamer. In elk geval zorgen onze medewerkers dat het probleem waar u mee zit snel wordt verholpen.  
 
Een strakke planning en een goede afstemming tussen de verschillende (technische) vakgebieden, dat is waar onze projectmanagers garant voor staan. Van Dorp installaties draagt de verantwoordelijkheid voor management en uitvoering van projecten van elke omvang en complexiteit.  
 
Diensten 
 
Van Dorp installaties biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal. 
 
Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige omgeving, een optimale infrastructuur en uitstekende verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. 
 
Van Dorp installaties is voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om de producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de klanten.