Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Jetten Loodgieter BV in
Scherpenzeel
[Terug naar plaats Scherpenzeel]
Jetten Loodgieter BV
Oosteinde 81
3925LB Scherpenzeel

tel: 033-2771867

Extra informatie

Loodgieter nodig? Jetten Loodgieter BV staat voor u klaar!   
loodgieter, Scherpenzeel, verwarming, sanitair, dakbedekking  
 
Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel of radiator? Een waterdicht dak, een nieuwe dakgoot, een speciale keukenkraan of een luxe badkamer? En woont u in de regio Scherpenzeel? 
 
45 jaar ervaring 
 
Voor al deze zaken bent u bij Jetten Loodgieter BV uit Scherpenzeel aan het goede adres. Of het om installatietechniek of badkamers gaat, wij zijn de loodgieter voor u! Wij hebben al 45 jaar ervaring opgedaan en staan voor u klaar als u ons nodig heeft. Wij zijn er voor iedereen in de omgeving van Scherpenzeel, of u nou een ondernemer of particulier bent. 
 
Wij bieden u vele diensten! 
 
Wij zijn gespecialiseerd in: 
 
· Verwarming 
 
· Ventilatie 
 
· Sanitair 
 
· Complete badkamers 
 
· Lood-, zink- en koperwerk 
 
· Dakbedekking 
 
· Zonne-energie 
 
Wij zijn er ook voor alle voorkomende werkzaamheden aan CV en sanitaire installaties, maar ook voor een verstopte riolering en reparaties aan het dak. 
 
Over ons 
 
Wij helpen u waar u ons nodig heeft! 
 
Jetten Loodgieter BV Scherpenzeel is hét loodgietersbedrijf voor de regio Scherpenzeel en wijde omgeving. Ons bedrijf is op 1 maart 1966 opgericht en inmiddels hebben wij veel kennis opgedaan en ons gespecialiseerd in verschillende specialisaties. Wij kunnen u van dienst zijn met sanitair, verwarming, dakbedekking en nog veel meer!  
 
Persoonlijk, korte lijnen en enthousiasme! 
 
Wij zijn een kleine zaak en persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Wij bouwen graag een band met u op, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij hanteren korte lijnen zodat u niet lang hoeft te wachten en zodat u direct de juiste persoon aan de lijn krijgt.