Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Gebroeders Linssen Installatiebedrijf in
Schinnen
[Terug naar plaats Schinnen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Schinnen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Gebroeders Linssen Installatiebedrijf
Wolfhagen 12
6365 BM Schinnen

tel: 046-4431550

Extra informatie

Specialist in cv-installaties en cv-onderhoud in Schinnen, Amstenrade en Spaubeek  Installatiebedrijf Gebroeders Linssen Installatiebedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en het repareren van cv-ketels. Bel ons als u een kapotte cv-ketel heeft en wij komen voor reparatie...  
 
Installatie en loodgieterswerk voor aanpassingen senioren in de regio Schinnen en Oirsbeek 
aanpassingen in seniorenwoningen  
 
Mensen die ouder worden kunnen veel gemak hebben van enkele aanpassingen in hun woning. Zo kan een verhoogd toilet een prima uitkomst zijn wanneer het opstaan vanuit een lage positie moeilijk wordt. Een wandbeugel biedt de juiste steun waar nodig en een douchezitje is een uitstekende oplossing wanneer u niet lang meer kunt staan maar wel graag een goede douche neemt.  
 
Bij de Gebroeders Linssen Installatiebedrijf kunt u terecht voor de meest uiteenlopende seniorenaanpassingen. We plaatsen wandbeugels op diverse plaatsen in uw woning. Wij kunnen uw oude toilet vervangen door een verhoogd toilet en uw badkamer voorzien van een douchezitje van hoge kwaliteit. 
 
Ons werkgebied is voornamelijk Schinnen en de dorpen rondom: Spaubeek, Schimmert, Neerbeek, Beek, Nuth, Puth, Amstenrade, Oirsbeek, Doenrade, Hommert en Sweikhuizen.