Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Kuipers Installatiebedrijf in
Sint nicolaasga
[Terug naar plaats Sint nicolaasga]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Sint nicolaasga en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Kuipers Installatiebedrijf
Molier 9
8521 MD Sint nicolaasga

tel: 0513 - 431381

Extra informatie

Welkom bij Kuipers Installatiebedrijf   
Kuipers toen... 
 
Kuipers Installatiebedrijf in Sint Nicolaasga heeft zijn wortels ver in de vorige eeuw liggen. De heer Kuipers startte in 1938 een eenmanszaak in installatietechniek. Halverwege de jaren zeventig ging het goedlopende en innovatieve bedrijf over in handen van de volgende generatie Kuipers, zoon Johan. In 2001 nam Binne de Vries de zaak over. De naam Kuipers bleef in ere, en met reden. Als echte dorpsinstallateur was 'Kuipers, Sint Nyk' een begrip in zuidwest Friesland. En dat is het nog steeds.  
 
... en nu 
 
Inmiddels is Kuipers Installatiebedrijf uitgegroeid tot een totaalinstallateur met tien vakbekwame medewerkers. Ons bedrijf kan met alle facetten van de installatietechniek uitstekend uit de voeten. Hoewel zich in het klantenbestand veel aannemers bevinden, dragen wij ook de particuliere klant een warm hart toe.  
 
Even kennismaken 
 
Ons bedrijf telt zeven installatiemonteurs. Zij worden op kantoor ondersteund door: 
 
•Binne de Vries - planning, acquisitie 
•Theo Kuipers - calculatie, werkvoorbereiding 
•Francien Ypma - administratie, boekhouding 
 
Kuipers Installatiebedrijf, installatieadviseur bij uitstek 
Kuipers Installatiebedrijf is een logische keuze. Waarom? Ons bedrijf staat voor degelijk installatiewerk van hoge kwaliteit - of het nu grootschalige projecten of kleinere, particuliere opdrachten betreft.  
 
Vakkundig advies 
 
Maar wij doen meer dan alleen het uitvoeren van een opdracht. Ieder project begint met een gedegen advies. Wij brengen vooraf uw wensen en specifieke situatie zorgvuldig in kaart. Op basis daarvan adviseren wij u gericht over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Op elke vraag is er een passend antwoord!  
 
Correcte uitvoering 
 
Van elk project wordt vervolgens een nauwkeurig schetsplan gemaakt, waarna het werk zorgvuldig en naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd. Uiteraard staan wij ook garant voor betrouwbare nazorg.  
 
Diensten en producten van Kuipers Installatiebedrijf 
 
Kuipers Installatiebedrijf is Uneto-VNI totaalinstallateur. Als lid van deze brancheorganisatie beheersen wij alle technieken op het gebied van gas, water, cv, elektrotechniek, zink- en dakwerk, binnen- en buitenriolering, mechanische ventilatie (wtw) en beveiliging.  
 
De 'groene' installateur 
 
Wij geven de begrippen 'groen' en 'duurzaam' graag inhoud. Ons bedrijf levert en plaatst dan ook bij voorkeur sterk besparende cv-ketels. Daarnaast leggen wij de installaties zo energiezuinig mogelijk aan. Bovendien heeft Kuipers Installatiebedrijf veel specialistische kennis in huis op het gebied van warmtepompen. Dit duurzame systeem verwarmt en koelt uit natuurlijke bron én verbruikt aanzienlijk minder energie dan conventionele verwarmingssystemen. Wat ons betreft het systeem van de toekomst!  
 
Innovatief en duurzaam: kunststof dakbedekking 
 
Kuipers Installatiebedrijf werkt met kunststof dakbedekking, een innovatief alternatief voor bitumen. De voordelen? 
 
•Kunststof wordt sneller verwerkt 
•Kunststof is 2 tot 3 maal zo duurzaam als bitumen 
•Kunststof wordt verlijmd en niet gebrand - dit vermindert het brandgevaar 
•Aan het verwerken van kunststof komt geen teer te pas 
•Kunststof is schoner 
 
Wij werken in voorkomende gevallen tevens met de kunststof EPDM.  
 
De betrouwbare service van Kuipers Installatiebedrijf 
Een goed product leveren staat bij ons voorop. Immers, zonder tevreden klanten geen bedrijf. Maar ook in de nazorg is Kuipers Installatiebedrijf sterk. Mocht u onverhoopt een storing hebben, dan is onze storingsdienst 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Wij proberen uw storing zo snel mogelijk te verhelpen.  
 
Uiteraard kunt u ook een onderhoudscontract voor uw cv-ketel bij ons afsluiten. Onze medewerkers zien er dan periodiek op toe dat uw installatie vlekkeloos functioneert. Een zorg minder.