Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Rongen Techniek Installatiebedrijven in
Sint nicolaasga
[Terug naar plaats Sint nicolaasga]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Sint nicolaasga en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Rongen Techniek Installatiebedrijven
Tsjukemarwei 4a
8521 NA Sint nicolaasga

tel: 0616811230

Extra informatie

Rongen Techniek Installatiebedrijven is een bedrijf gespecialiseerd in het technisch installeren, inspecteren, keuren en certificeren van elektra, water- en gasinstallaties. Dit alles volgens de geldende wet- en regelgeving waaronder de ARBO-wet, het bouwbesluit en de diverse Nen-normeringen en beoordelingsrichtlijnen.   
We werken met regelmaat in de industrie, voor midden- en kleinbedrijven, in de bouw voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, in de beroeps- en pleziervaart maar ook bij particulieren aan huis. 
 
Rongen Techniek Installatiebedrijven beschikt over een ruime kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we u voorzien van adviezen op maat, storingen kunnen we snel opsporen en verhelpen en we kunnen berekeningen maken voor het ontwerpen en beoordelen van alle technische installaties. 
 
Op onze site is voor iedereen al een antwoord op de vele vragen te vinden, door het ruime aanbod van kennis en regelgeving die we delen. Neem gerust contact met ons op voor alle overige vragen en natuurlijk wanneer u van onze diensten gebruik wenst te maken.