Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Assen Installatiebedrijf in
Sleen
[Terug naar plaats Sleen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Sleen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Assen Installatiebedrijf
Meulenakker 8
7841EP Sleen

tel: 0591-390620

Extra informatie

Assen Installatiebedrijf uit Sleen is in haar ruim dertigjarig bestaan uitgegroeid tot een vertrouwde en vertrouwenwekkende naam op het gebied van installatietechniek en sanitair aanbod. Het familiebedrijf heeft veel ervaring met de aanleg van en dienstverlening bij allerhande installatiewerkzaamheden. Assen Installatiebedrijf is uitgegroeid tot een allround installatiebureau, die tegenwoordig ruim 6000 klanten in Drenthe bedient.   
Visie 
 
Assen Installatiebedrijf staat bekend om zijn flexibele, proactieve en klantgerichte instelling. Het bedrijf stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en staat borg voor een hoogwaardige dienstverlening. Ook wordt actief meegedacht met de klant: van concept tot uitvoering. 
 
Het personeel van Assen Installatiebedrijf bestaat uit echte vakmensen, die dankzij hun uitgebreide vakkennis en vaardigheden elk project bij voorbaat al tot een succes maken. Dankzij het directe klantcontact worden klantwensen probleemloos vertaald naar concrete acties. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Afspraken worden altijd nagekomen en eventuele problemen in goed overleg opgelost. 
 
Een reputatie waar Assen Installatiebedrijf met trots op buigt, is die van ‘groene’ en duurzame installatiespecialist. Assen Installatiebedrijf is namelijk dé specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Het bedrijf beschikt over een ruim assortiment aan energiebesparende producten, ook op sanitair gebied.  
 
Missie 
 
Als totaalinstallateur heeft Assen Installatiebedrijf zich ten doel gesteld innovatieve en energiebewuste oplossingen voor elk installatievraagstuk te kunnen leveren. Daarbij zijn het realiseren van een comfortabele woon- en werkomgeving en klanttevredenheid de belangrijkste uitgangspunten.