Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV in
Steenwijk
[Terug naar plaats Steenwijk]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Steenwijk en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV
Dolderweg 29
8331LL Steenwijk

tel: 0521-588224

Extra informatie

Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV in Steenwijk staat bekend als een innovatieve installateur. Niet alleen bieden wij u een ruime keus in energiezuinige oplossingen, ook het eigen pand is een voorbeeld van duurzaamheid. Het pand aan de Dolderweg is uitgerust met onder andere een warmtepomp en sinds 2008 ook PV panelen (Photo Voltage). Naast de ruime ervaring die wij inmiddels hebben opgedaan met de diverse zonne-energie systemen, verbreedt Vredenburg de kennis en het assortiment nu ook met windturbines!   
De afdeling service & onderhoud vormt een belangrijke onderdeel van ons bedrijf. Zowel particuliere als zakelijke klanten verwachten bij storingen en calamiteiten snel, vakkundig en adequaat ondersteuning. 
 
De visie van Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV is dat een opdracht niet stopt bij oplevering, maar dat service en nazorg even belangrijk, zo niet belangrijker is. Vredenburg gaat voor kwaliteit. Want kwaliteit loont altijd... 
 
Daarnaast hebben wij ruime ervaring in projecten voor zowel particulier als de (non) profit sector.  
Tevens hebben wij een goede naam opgebouwd in de utiliteit, zoals 
appartementen, hotels, scholen, detailhandel, bedrijven, etc.. De werkzaamheden omvatten alles op het gebied van installatietechniek, van riolering tot daken, van elektra tot gas en water, van data-installaties tot energiebesparende warmtepompen. 
 
Ook het vakmanschap voor het oude loodgietersvak staat hoog in het vaandel bij Vredenburg. 
 
Er wordt nog steeds volop gebruik gemaakt van de traditionele materialen zoals zink, lood en koper. De kennis en het vakmanschap is aanwezig om handgezet en ambachtelijk werk te verrichten. 
 
Duurzaam: "Een samenleving waarin mensen respectvol met elkaar omgaan en samenleven, niet te koste van elkaar maar in dienst van elkaar waarbij de natuur op dezelfde wijze wordt gerespecteerd als de medemens, 
 
kortom mens en natuur zijn in balans".  
 
Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV 
 
Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen ontworpen en gerealiseerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal. 
 
Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige (werk)omgeving, een optimale infrastructuur en optimale verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. 
 
Installatiebedrijven Vredenburg Steenwijk BV is voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technieken om de producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de klanten.