Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Atibs / Snijders Technisch Bureau in
Stein
[Terug naar plaats Stein]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Stein en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Atibs / Snijders Technisch Bureau
Den Hoekstraat 30
6171VZ Stein

tel: 046 - 4262240

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Wij zijn een erkend gespecialiseerd bedrijf. Meer dan 5 jaar zijn wij installateur op het gebied van: 
 
•Centrale verwarmingsinstallatie voor woningen, kantoren, scholen en andere uitiliteitsgebouwen. Uitgevoerd in diverse systemen zoals radiatoren, convectoren en convectorputten en vloer- en wandverwarming. Tevens installeren wij diverse warmtepompen, zonneboilers en andere alternatieve warmteopwekkers. 
•Airconditioning en Luchtbehandeling 
•Sanitair. Installeren van complete badkamers met sanitaire toestellen, leiding- en tegelwerk. Wij installeren nieuwe installaties voor bedrijven en particulieren. Daarnaast verlenen wij 24 uur Service voor onderhoud en storingen.  
 
Wat is SEI? 
 
Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) 
 
Directeur-eigenaar J. Snijders: ‘Kijk, dat wij lid zijn van UNETO-VNI is een belangrijke toegevoegde waarde voor het bedrijf. Belangrijk voor onszelf, want de branchevereniging levert kennis, vakliteratuur, ondersteuning, belangrijke contacten en zij doet het lobbywerk voor ons. 
 
'Maar ook onze klanten moeten dat weten, daarom hebben op onze bedrijfswagen stickers en daarom heb ik op onze gevel het lidmaatschapsbord hangen. Maar die erkenning door de Stichting Erkenningsregeling voor Installateurs vind ik vooral voor mijzelf een opsteker.’ 
 
Met die woorden haalt Snijders een uitpuilende ringband te voorschijn. ‘Dit bedoel ik. Hier heb ik meer dan twintig diploma’s en certificaten van een hele reeks opleidingen.  
Om die te behalen heb ik heel wat tijd in de schoolbanken doorgebracht. Al die diploma’s zijn nu door de SEI erkend en geregistreerd. En iedere klant of potentiële opdrachtgever kan op de website van de SEI nagaan of ik wel vakbekwaam ben voor de opdracht die hij wil laten uitvoeren. Mooi, toch?’ 
 
Snijders is een gas-, water en sanitairinstallateur, die bovendien ook luchtbehandeling doet en uiteraard advies- en engineerings-werkzaamheden verricht. 
 
De vakbekwaamheidseisen zijn intussen sterk uitgebreid; als installateur blijft je zo’n beetje je leven lang bijleren. Dat is ook goed, want onze installaties hebben niet alleen met comfort, maar ook met de veiligheid en gezondheid van mensen te maken.