Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Woldhuis & Zn Installatiebedrijf Fa H in
Ten Post
[Terug naar plaats Ten Post]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Ten Post en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Woldhuis & Zn Installatiebedrijf Fa H
Rijksweg 16
9792PA Ten Post

tel: 050-3021287

Extra informatie

Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 1922 door Hendrik Woldhuis. Die hier op 26 jarige leeftijd een landbouw smederij begon. Tijdens de oorlog 40-45 kwam er waterleiding in Ten Post ook deze werkzaamheden werden ter hand genomen. De 2e generatie D. Woldhuis, kwam in 1960 als vennoot in het bedrijf, toen werd het H.Woldhuis & Zn. (deze naamsvorm hebben wij nu nog steeds). Ondertussen was daar de komst van elektriciteit en gas. Dit bracht heel wat werk met zich mee. In 1968 trok H. Woldhuis (snr) zich terug uit het bedrijf. In 1984 kwam H. Woldhuis (jr) in het bedrijf en is sinds 1 juli 1997 de eigenaar.   
Tegenwoordig houdt de 3e generatie zich bezig met installatietechniek. Ook na meer dan 80 jaar volgen wij de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet, waardoor wij u als klant altijd met de beste adviezen van dienst kunnen zijn. 
 
Je vindt bij ons een groot assortiment aan materialen voor installaties van onder andere: water, gas, elektra, riolering, centrale verwarming, zink enz.