Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
TEGRO Sanitair & Verwarming in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Tilburg en omgeving!

Maak hier uw keuze:
TEGRO Sanitair & Verwarming
Tongerlose Hoefstraat 77/17
5046NE Tilburg

tel: 013-5434215

Extra informatie

Installateur en loodgieter in Tilburg, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Dongen e.o.   
Tegro is al sinds 1968 actief als loodgieter en installateur en een begrip in Tilburg en plaatsen in de omgeving zoals Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen. Voor zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt biedt Tegro diensten voor ontwerp, advies, installatie en service in installatietechniek. Aan de Tongerlosehoefstraat 77-17 in Tilburg vindt u onze moderne showroom voor verwarming en sanitair en onze sanitaire zorgwinkel. 
 
Wij zijn uw loodgieter en installateur voor: 
 
- de aanleg van centrale verwarming 
 
- de installatie van cv-ketels 
 
- onderhoud van cv-ketels 
 
- de installatie van sanitair 
 
- renovatie van badkamers 
 
- de installatie van zonnepanelen 
 
- verhelpen van storingen (24/7) 
 
Showroom voor verwarming en sanitair 
 
U kunt in onze showroom rustig rondkijken en een keuze maken voor al uw materialen zoals radiatoren, kranen, tegels of douchecabines. Hier is ook onze balie waar u materialen kunt afhalen. Handig voor de vakman én de doe-het-zelver. Onze medewerkers zijn deskundig en geven u graag een goed advies. 
 
Online producten kopen 
 
Voor verwarming, sanitair, zonnepanelen, materiaal en onderdelen biedt Tegro een online catalogus waar u eenvoudig en veilig producten kunt bestellen. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Indien installatie gewenst is, verzorgen wij dit in ons werkgebied: Midden-Brabant, zoals Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen. 
 
PV-panelen (zonnepanelen) 
 
Heeft u interesse in duurzame energie, zoals zonne-energie? Kijk dan op onze andere website, waar u meer informatie over zonnepanelen www.tegropv.nl vindt. 
 
Dus bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter of installateur? Neem dan gerust contact op met Tegro. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Midden-Brabant, zoals Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen. 
 
Tegro is al sinds 1968 actief in de installatietechniek en een begrip in Midden Brabant. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt biedt Tegro diensten voor ontwerp, advies, installatie en service in installatietechniek. Ook voor alleen materiaal en onderdelen op het gebied van installatietechniek biedt Tegro, voornamelijk in Brabant, eindeloze mogelijkheden en oplossingen waarbij advies en service hoog in het vaandel staan. 
 
U bent van harte welkom 
 
Aan de Tongerlosehoefstraat 77-17 in Tilburg vindt u onze moderne showroom en sanitaire zorgwinkel. U kunt hier rustig rondkijken en een keuze maken voor al uw materialen zoals radiatoren, kranen, tegels of douchecabines. Hier is ook onze balie waar u materialen kunt afhalen. Handig voor de vakman én de doe-het-zelver. Onze medewerkers zijn deskundig en geven u graag een goed advies. Wij zijn werkzaam in geheel Midden Brabant, zoals Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.

Specialiteit
  • installatiebedrijf  
  • sanitair, verwarming  
  • onderdelen, advies  
  • particulieren, bedrijven  
  • complete installatie  
  • ontwerp, service  
  • duurzame oplossingen  
  • innovatieve oplossingen  
  • CV installatie  
  • welness badkamers