Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Van der Werff in
Tuitjenhorn
[Terug naar plaats Tuitjenhorn]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Tuitjenhorn en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Van der Werff
Dorpsstraat 62a
1747 HE Tuitjenhorn

tel: 0226-395878

Extra informatie

Installatiebedrijf Van der Werff  Ons installatiebedrijf is een begrip in de regio en heeft als werkgebied geheel Noord-Holland. 
 
Naast particulieren, werken wij voor vele andere grote opdrachtgevers zoals een vastgoedvereniging, woningbouwcoorperaties, scholen, verenigingen en een grote supermarktketen.  
 
Onze voordelen: 
 
 • Ruim 70 jaar ervaring  
 • Duidelijke offerte en planning  
 • Eigen installatie team  
 • Installateur voor ieder budget  
 • Zelf doen, samen doen of laten doen  
 
Geschiedenis 
 
De eerste generatie 
 
Ruim 60 jaar terug begon Gerrit van der Werff, de grootvader van de huidige eigenaars, een smederij met winkel. In de smederij werden o.a. landbouwgereedschap (spades, panschoppen) en kachelpijpen gemaakt. Ook was er een winkeltje bij met kolenkachels, fietsen, radio's en huishoudelijke artikelen. In de smederij werden ook paarden beslagen. Gerrit van der Werff was rijksgediplomeerd hoefsmid. 
 
Later ging dit werk steeds meer over in installatiewerkzaamheden t.b.v. gas en water en later in de zeventiger jaren in het aanleggen van centrale verwarming. 
 
De tweede generatie 
 
Inmiddels was ook de 2e generatie in de zaak gekomen. Jaap van der Werff nam samen met zijn vrouw de zaak over. De winkel werd inmiddels ook steeds belangrijker, omdat mensen meer vrije tijd kregen en steeds meer gingen klussen. Alles wat je daarvoor nodig had, kon bij Van der Werff gekocht worden. Het was een échte winkel van Sinkel. 
 
In de negentiger jaren, toen er steeds meer kleine winkels verdwenen, werd het tijd voor de grote verandering. 
 
De derde generatie 
 
Met de 3e generatie werd in Tuitjenhorn een geheel nieuwe zaak opgezet, en hier werden alle disciplines samengevoegd onder één dak. 
 
Fixet doe-het-zelf zaak, Totaalinstallatie en een Sanitairshowroom. Ook is Van der Werff sinds enkele jaren eigenaar van Sportshop Bouwes in Schagen en Sport 2000 in IJmuiden. 
 
Een geheel nieuwe zaak maar met een ouderwets gevoel voor service én kwaliteit. 
 
Werkzaamheden 
 
Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: centrale verwarming, dakbedekking, koper- en zinkwerk, badkamers en sanitair, gas en water, montage, riolering, zonneboilers en warmtepompen, service en onderhoud.  
 
Ervaring en kwaliteit 
 
Deskundig en betrouwbaar 
Met meer dan 70-jaar ervaring kunnen wij gerust zeggen dat Van der Werff een meer dan vertrouwd adres is en dat kwaliteit en service verzekerd zijn.  
 
Afspraak is afspraak 
 
U kunt ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen. Bij grote werkzaamheden geven wij vooraf altijd een offerte en een duidelijke planning zodat u precies weet waar u aan toe bent. 
 
Persoonlijke benadering 
 
Onze bedrijf kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, wij vinden het belangrijk dat we onze klant kennen en met de klant meedenken. Het is niet voor niets dat de meeste klanten als sinds jaar en dag ons bedrijf als huisinstallateur hebben. 
 
Kwaliteit als uitgangspunt 
 
Bij van der Werff staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij werken alleen met vakmensen, dus u kunt ervan op aan dat er uitstekend werk geleverd wordt

Specialiteit
 • Centrale verwarming  
 • Zonneboilers  
 • Zonnepanelen 
 • Luchtbehandeling  
 • Dakbedekking Koper- en zinkwerk  
 • Gas en water  
 • Riolering  
 • Service en onderhoud