Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Hilgen Bolk Installatiebedrijf in
Tweede exloermond
[Terug naar plaats Tweede exloermond]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Tweede exloermond en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Hilgen Bolk Installatiebedrijf
Zuiderkijl 3
9571TC Tweede exloermond

tel: 0599-671236

Extra informatie

Hilgen Bolk Installatiebedrijf is een veelzijdig bedrijf dat altijd klaarstaat voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden worden verricht met behulp van kwaliteitsproducten en geschoold personeel! Wij houden ons bezig met het aanleggen van installaties in de breedste zin van het woord. Bij Hilgen Bolk kunt u terecht voor klimaat - en elektrotechniek, sanitair, loodgieterwerk, rioleringsbeheer, zinkwerk en dakbedekkingen...   
Lucht, water, vuur, elektra.... 
 
De natuurlijke elementen hadden miljoenen jaren vrij spel op aarde, totdat onze voorouders de natuur naar hun hand zetten. Nu hebben we vuur, water, bliksem, warmte en lucht leren bedwingen; vanzelfsprekend beschikken we over schoon water, elektra, frisse lucht en warmte, in huis of bedrijf. 
 
Hilgen Bolk Installatiebedrijf óók voor al uw electrotechnische werkzaamheden !! 
 
We openen de kraan en er komt helder water uit, we stellen de computer in en regelen het klimaat, we drukken op een knop en het licht gaat aan. Automatisch! Maar niet zonder meer. Aan deze zekerheden liggen kennis en vakmanschap ten grondslag. Hilgen Bolk Installatiebedrijf beschikt daarover in ruime mate. Of het nu water, vuur, elektra of lucht betreft... wij zetten het naar uw hand. 
Hilgen Bolk Installatiebedrijf, een flexibele organisatie met vakkundige medewerkers halen het beste uit zichzelf om ieder project tot volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren. De communicatie is direct, zodat uw pakket van eisen snel vertaald wordt in een planontwerp, engineering en aanleg van installaties. Ook de nazorg is in vertrouwde handen, 24 uur per dag. Een soepel werkende organisatie werkt altijd op volle kracht. Ook voor u!