Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf van der Pas in
Uden
[Terug naar plaats Uden]
Installatiebedrijf van der Pas
Groenendal 17
5405 AS Uden

tel: (0413) 310571

Extra informatie

Dé totale installateur voor Uden en omgeving   
Installatiebedrijf van der Pas is dé totale installateur voor Uden en omgeving. Wij kunnen alle installatiewerkzaamheden in uw woning, praktijk, winkel, kantoor of bedrijf uitvoeren, of het nu gaat om gas, water of sanitair of om verwarming, ventilatie of koeling. 
Energiebesparing en duurzame energie 
 
Installatiebedrijf van der Pas is gespecialiseerd in energiebesparende maatregelen, zoals warmteterugwinning, en in het gebruik van duurzame energie voor verwarmingsdoeleinden. Zo kunnen wij warmtepompen en zonnecollectoren leveren en installeren, waarbij wij uiteraard ook alle benodigde capaciteitsberekeningen uitvoeren. 
Maatwerkoplossingen voor nieuwbouw en verbouw 
 
Installatiebedrijf van der Pas realiseert maatwerkoplossingen voor nieuwbouw en verbouw en kan hierbij de complete bouwbegeleiding verzorgen, maar u kunt ons ook inschakelen voor alleen de specifieke installatiewerkzaamheden. Wij werken zowel voor de particuliere sector als voor zakelijke opdrachtgevers. 
 
Vakkundig, betrouwbaarheid en innovatief 
 
Installatiebedrijf van der Pas is vakkundig en betrouwbaar. Wij voldoen aan alle benodigde kwaliteitseisen en volgen de nieuwste ontwikkelingen, zoals op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Onze kracht? Een compact, hecht en deskundig team, korte lijnen en één aanspreekpunt met kennis van zaken. 
 
Installatiebedrijf van der Pas, voor al uw installatiewerkzaamheden 
 
Wilt u meer weten over de vele werkzaamheden die wij ook voor u kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met deskundig advies! 
 
Installatiewerkzaamheden Installatiebedrijf van der Pas, Uden 
 
Installatiebedrijf van der Pas werkt zowel voor de particuliere sector als voor zakelijke opdrachtgevers in verbouw- en nieuwbouwprojecten. Wij kunnen alle nieuwbouw- en verbouwwerkzaamheden in uw woning, kantoor of bedrijf uitvoeren, waarbij u één aanspreekpunt krijgt voor: 
 
 • Advies 
 • Calculatie 
 • Planning 
 • Inkoop en levering 
 • Complete bouwbegeleiding 
 • Alle installatiewerkzaamheden 
 • Afvoer van vervangen installaties en restmateriaal 
 
Wij kunnen bijvoorbeeld een compleet nieuwe badkamer voor u realiseren, inclusief metsel- en tegelwerk, sanitair, verwarming en meubilair. Maar wij kunnen uiteraard ook alleen de specifiek benodigde installatiewerkzaamheden uitvoeren, zoals het verleggen en aansluiten van toe- en afvoerleidingen, het maken van vloerverwarming, het aansluiten van een radiator, het verzorgen van de mechanische afzuiging, et cetera. 
 
Specifiek op het gebied van duurzame energie hebben wij uitgebreide kennis en ervaring met het installeren van warmtepompen en zonnecollectoren. 
 
Onderhoudswerkzaamheden 
 
Installatiebedrijf van der Pas voert zowel voor de particuliere sector als voor zakelijke opdrachtgevers onderhoudswerkzaamheden uit: 
 
 • Advies 
 • Maatwerk onderhoudscontracten 
 • Serviceverlening 7 x 24 uur (storingsdienst) 
 • Garantieplan (Nefit) 
 • Periodieke controles 
 • Verplichte periodieke keuringen voor bedrijven