Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Wolvers Comfort Garant in
Uden
[Terug naar plaats Uden]
Installatiebedrijven Wolvers Comfort Garant
Oostwijk 4
5406XT Uden

tel: (0413) 256947

Extra informatie

Wolvers Service Uden versus WOLVERS COMFORTgarant   
Begonnen in 1978 als Wolvers Service Uden en gevestigd aan de Reinoldstraat te Uden. Aanvankelijk vooral in de woningbouw als onderaannemer cv in het Westland werkzaam en vanaf 1983 vooral in Uden en omgeving. 
 
Via schoorsteenvegen en klein onderhoud aan cv- en gastoestellen tot het all-round service- en installatiebedrijf van heden. 
 
Met de verhuizing naar industrieterrein Vluchtoord en wel naar Oostwijk 4 in 2007, waarbij de jongere garde het stokje begon over te nemen, was er tevens sprake van een nieuw bedrijf: WOLVERS COMFORTgarant. 
 
Vandaag de dag vooral sterk in het onderhoud aan- en het vernieuwen van comfortinstallaties: cv-ketels en airco. Voor het onderhoud en de service werken we vooral met abonnementen. Meer informatie hierover op Downloads. 
 
In onze unieke showroom tonen wij een flink aantal cv-ketels OPERATIONEEL ! Tevens belichten wij in een deskundig informatief gesprek alle eventuele voor - en nadelen van de diverse merken ketels, zodat u in geval van vernieuwen van uw cv-ketel een weloverwogen keuze kunt maken.