Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Bouman Installatiebedrijven in
Veenendaal
[Terug naar plaats Veenendaal]
Bouman Installatiebedrijven
Generatorstraat 9
3903LH Veenendaal

tel: 0318-510001

Extra informatie

U bent bij ons aan het goede adres voor alle werkzaamheden op het gebied van gas, water, centrale verwarming, riolering en dakbedekking.   
Bouman Installatiebedrijven is al sinds jaren een gerenomeerde onderneming met oog voor detail. 
 
Die details vindt u terug in de omgang met de klant en onze kwaliteit van het geleverde werk. De klant is bij ons geen nummer maar een persoonlijkheid waarvoor wij alles doen. Ons onderhoudsteam zorgt er voor dat u er warmpjes bijzit. 
 
Over ons 
 
Een dynamisch bedrijf met u als klant de belangrijkste reden van ons bestaan hadden wij al op de homepage genoemd. 
 
Onze vakmensen, 
 
Buiten het feit dat onze vakmensen goed zijn opgeleid en hun kennis en kunde jaarlijks op pijl wordt gehouden, blijft vakmanschap meer dan alleen kennis van onze producten. Projecten die installatie bedrijf Bouman verzorgt springen eruit! U ziet dat er met liefde voor het vak en met veel plezier aan gewerkt is! 
 
Onze producten, 
 
Kwaliteit is niet alleen af te meten aan de naam van het product. Uiteraard kiezen wij voor die producten die zich in het verleden bewezen hebben. Duurzaamheid, zuinig, en de kosten zijn begrippen waarop wij producten inkopen. Toch moeten we weer kijken naar onze vakmensen. Want deze mensen zorgen ervoor dat u bij ons aangeschaft product aan uw verwachtingen voldoet.

Wat doen wij? 

Op het gebied van installatie techniek kunnen wij veel, zo niet alles voor u betekenen. Dat geldt zowel particulier als ook voor ondernemingen. van kleine oppervlakten tot volledige utiliteitsbouw. Samenwerken en plannen geven een uitstekend resultaat. 
 
Wij doen aanleg en onderhoud van Centrale Verwarming en Gastoestellen. 
Complete Gas- en Watertechnische installaties instaleren wij in elke order van grootte 
Dakbedekkingen voor dakkapellen, schuren, etc met alle denkbare afwerking van een simpele daktrim tot een in de detail afgewerkte kraal. 
Ventilatie systemen in alle typen en maten. Zowel voor thuis als ook grote kantooroppervlakten leveren wij op maat gemaakte en goed functionerende systemen. 
Heeft u last van verstoppingen van uw Rioleringen? Wij lossen dit vakkundig op. en van onze reparaties mag u kwaliteit verwachten. 
Ook voor lood- en zinkwerken draaien wij ons niet om. 
Heeft u een nieuwbouw woning gekocht of gaat u uw sanitair vernieuwen? Bij ons bent u op een vertrouwd adres voor het aansluiten van al uw sanitaire voorzieningen. 
Juist nu wordt het tijd om eens aan airconditioning te denken. Diverse modellen geschikt voor elke gewenste inhoud van uw ruimte worden door ons vakkundig geleverd en aangesloten.