Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Stolk Techniek & Service in
Werkendam
[Terug naar plaats Werkendam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Werkendam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Stolk Techniek & Service
Zilverschoon 6
4251KE Werkendam

tel: 0183-678722

Extra informatie

STS is een jong dynamisch bedrijf wat 1 januari 2008 is opgericht. De passie voor het installatievak in de ruimste zin van het woord ligt aan de basis van de onderneming.   
Jaren ervaring in verschillende aspecten van installatie-, elektra-, sanitair- en verbouwingswerkzaamheden hebben ertoe geleid dat Mark Stolk de stap heeft gezet om dit zelfstandig bedrijfsmatig uit te gaan oefenen. 
In de korte tijd dat de onderneming bestaat is de tevreden klantenkring snel gegroeid. Het voordeel bij STS is dat u een zeer persoonlijk contact hebt met degene die het totale traject van verkoop, levering en installatie tot in de puntjes beheerst en uitvoert. 
De actieve instelling heeft vertrouwen gegeven bij vooraanstaande leveranciers van o.a. sanitair, tegelwerk en verwarming, waardoor dealerschappen zijn ontstaan. 
 
Natuurlijk behoort periodiek onderhoud, inclusief 24-uurs service, van uw cv-installatie tot de mogelijkheden. 
 
Kortom, een aanspreekpunt voor een groot aantal voorkomende werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand.  
 
Wij nodigen u uit om de website eens goed te bekijken en neemt u gerust vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 
 
Om u een goed inzicht te geven in de bedrijfsactiviteiten kunt u hier per onderdeel een selectie maken. 
 
Loodgieterswerk / Sanitair / VerwarmingEen nieuwe badkamer of een nieuw toilet kan bij STS van begin tot eind gerealiseerd worden. Als basis hiervoor dient gedegen leidingwerk aangelegd te worden, wat jarenlang betrouwbaar moet kunnen functioneren.Voor de afwerking in de zin van tegelwerk, sanitair en accessoires bent u bij STS ook op het juiste adres. Door de samenwerking met bekende leveranciers is een showroombezoek mogelijk en kunt u hier uw selectie maken. 
 
Een CV installatie waarop u kunt vertrouwen wanneer dit nodig is, staat centraal in het comfort van uw woning of bedrijfspand. STS levert, installeert en onderhoudt uw CV installatie, waardoor er te allen tijde aan uw warmtevraag voldaan kan worden. 
 
Elektrische installatiesHet is mogelijk om voor uw woning of bedrijfspand de volledige elektrische installatie te verzorgen. Verlichting, bedrading of een groepenkast, STS zorgt ervoor. 
 
Verbouwingen / Renovatie / AfbouwVaak een behoorlijke ingreep in uw pand. Voordeel bij STS is dat wij uw gehele verbouwing of renovatie kunnen realiseren, waardoor u èèn aanspreekpunt en dus korte lijnen heeft tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Kijkt u bij projecten voor diverse impressies en neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 
 
Onderhoud / ServicePeriodiek onderhoud aan uw installaties kan preventief werken om vroegtijdig eventuele defecten te ontdekken of zelfs te voorkomen. Niet alleen de levensduur van de installatie wordt hiermee verlengd, maar ook uw veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. 
 
De onderhoudsbeurt omvat per toestel een grondige inspectie, waarbij alle afstellingen met moderne apparatuur worden gecontroleerd en, indien nodig, worden gecorrigeerd. 
 
Wij bieden verschillende mogelijkheden voor onderhoud aan uw (CV)-installatie.