Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Lagerweij Installatiebedrijven in
Westzaan
[Terug naar plaats Westzaan]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Westzaan en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Lagerweij Installatiebedrijven
J J Allanstraat 111
1551RC Westzaan

tel: 075-6280552

Extra informatie

Lagerweij Installatiebedrijven bestaat uit verschillende ondernemingen. Zo hebben wij sinds 1999 een loodgieter- en installatiebedrijf dat op afspraak opereert. Dit bedrijf is sinds 2010 uitgebreid met een winkel aan huis, waarin loodgietersbenodigdheden en seizoensafhankelijke producten worden verkocht. Zo verkopen wij in de winter onder meer schaatsen en strooizout en in de zomer hengelsportartikelen. Vanaf oktober 2012 hebben wij de beschikking over een installatiewebshop. Ons bedrijf onderscheid zich dus van andere loodgieter- en installatiebedrijven doordat wij en de klanten over verschillende services kunnen beschikken. Tevens beschikken de werknemers van Lagerweij over jarenlange ervaring en zijn zeer toegewijd waardoor zij er alles aan zullen doen om u van een uitstekende service te voorzien. Vanzelfsprekend garanderen wij kwaliteit voor een vaste lage prijs!   
Lagerweij Loodgieter is aangesloten bij de UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. 
 
Exterieur 
 
Door de jaren heen heeft Lagerweij ervaring opgedaan in verschillende werkzaamheden rondom het huis. Rioleringswerkzaamheden en verstoppingen, dak- en zinkwerkzaamheden en het aanleggen van waterleidingen zijn voorbeelden van werkzaamheden die wij uitvoeren. Wanneer wij ervaren dat de hoeveelheid werk te groot is voor onze werknemers, zullen wij collega concurrenten inhuren zodat wij de klus toch op tijd kunnen klaren!  
 
Interieur 
 
Heeft u het gehad met de manier waarop uw huis of appartement is ingedeeld en wilt u graag verbouwen? Dan bent u bij Lagerweij aan het goede adres! Wij verrichten verschillende werkzaamheden waar u zelf niet graag aan zou beginnen, waaronder het plaatsen van sanitair, het aanleggen van leidingen en het plaatsen van cv ketels. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in uw huis, neem dan snel contact met ons op! 
 
Sanitair 
 
Op het gebied van sanitair is van alles te koop. De werknemers van Lagerweij kunnen zich dan ook goed voorstellen dat u het lastig vind om een keuze te maken. Daarin kunnen wij u bijstaan! Naast het aanleggen van bijvoorbeeld een compleet nieuwe badkamer, doen wij zowel kleine als grote sanitaire reparaties. De materialen die nodig zijn voor de werkzaamheden kunnen door Lagerweij worden geleverd en geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de klus snel en efficiënt wordt uitgevoerd!

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakbedekking 
  • Dakgoten  
  • Sanitair  
  • Waterleidingen