Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Gurp Installatiebedrijven in
Wijhe
[Terug naar plaats Wijhe]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Wijhe en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Gurp Installatiebedrijven
Boerhaar 9/A
8131ST Wijhe

tel: 0570-523661

Extra informatie

Van Gurp Installatiebedrijven is een begrip in Salland. Wij zijn een allroundbedrijf dat werkzaam is in de hele regio.   
Van Gurp Installatiebedrijven zorgt ervoor dat u het product krijgt wat u afgesproken heeft. En dit allemaal binnen de tijd en met gewenste kwaliteit. Wij zijn een organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij zorgen ervoor dat u de service krijgt waar u als klant recht op heeft. Doordat wij een breed assortiment van producten aanbieden kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wij overleggen en denken met u mee en stellen dan samen met u het meest geschikte pakket van installatiewerken voor u samen. Wij leveren aan utiliteit en particulier. Renovatie behoort ook tot ons pakket van producten. 
 
Heeft u een probleem met uw installatie of een vraag over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op! 
 
De geschiedenis  
 
Het installatiebedrijf is ontstaan vanuit het ook wel bekende mechanisatiebedrijf van Gurp. Het bedrijf van Gurp kent al een lange geschiedenis. Vader Gerard van Gurp verplaatste het bedrijf en begon zich ook toe te leggen op de aanleg van elektrische installaties en gas- en waterleidingen. Boeren begonnen in die dagen met gasleidingen naar hun huis en de smid legde die leidingen aan. Hierdoor kwam er veel werk voor het bedrijf. 
 
Dat was jarenlang de combinatie. Als het druk was, was er veel loodgieterswerk. Als het rustig was, dan gingen de mensen in de werkplaats aan het werk. Onder andere met staalconstructies voor spanten, de mechanisatie en bijkomende werkzaamheden. Op beide gebieden hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd. Er ontstonden twee aparte bedrijven en in 1997 is er voor de installatie een aparte afdeling ontstaan. Deze nam Marcel van Gurp (zoon) onder zijn hoede. Dit bedrijf vestigde zich op Boerhaar 9a waar het huidige bedrijf ook zit. Vanaf toen richtte Marcel van Gurp zich alleen nog op installatietechniek en werd de naam van Gurp installatie bedrijf BV. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit van 4 naar 7 vaste medewerkers. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, voelen wij ons erg verbonden met onze klanten. 
 
Vakbekwaamheid en Kwaliteit 
 
Van Gurp Installatiebedrijven heeft als bedrijf alle disciplines en kwalificaties op installatietechnisch gebied in huis. Wij zijn volledig gericht op installaties in en om het huis, bedrijf en utiliteitsbouw. 
 
Ons bedrijf biedt een totaalpakket: elektra, gas, water, lood, zink, airco, luchtbehandeling, verwarming en sanitair. De kracht van Van Gurp is onze aandacht voor al uw wensen. Onze ervaren en gemotiveerde allround medewerkers verzorgen de complete uitvoering van uw nieuwbouw of verbouwproject en servicewerk. Wij denken graag met u mee. En niet te vergeten: door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd 
 
Duurzaamheid  
 
Voor ons bedrijf betekent aandacht voor duurzaamheid meer dan alleen het toepassen van energiebesparende techniek. Wij willen voorzien in de energiebehoefte van de huidige, en de toekomstige generatie. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een warmtepomp, een PV paneel, en zonneboiler enz. 
 
Service 
 
Van Gurp staat dag en nacht voor u klaar! 
 
U wilt er het hele jaar warmpjes bij zitten. Logisch. Maar wat als er onverwachts een leiding lekt? U heeft een elektra storing of uw CV-ketel stopt ermee. Geen zorgen, onze medewerkers verhelpen uw probleem. Zowel kleine als grote projecten pakken wij met beide handen aan. 
 
In zee gaan met Van Gurp geeft u de garantie dat u geniet van kwalitatief hoogstaand installatiewerk. Bellen met de storingsdienst kan dag en nacht: 0570-523661

Specialiteit

Elektrotechniek    
Onze afdeling elektrotechniek heeft de kennis en ervaring in huis om elektrotechnische installaties te realiseren die voldoen aan de hoogste standaarden en en gebruik maken van de nieuwste innovaties die de markt te bieden heeft. Wij leveren onder andere: 
 
◦Lichtinstallaties 
◦Krachtinstallaties 
◦Verdeelinrichtingen 
◦PV systemen 
 
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
Loodgieterswerk  
 
Op het gebied van loodgieterswerk heeft Van Gurp Installaties BV veel te bieden, van ventilatiesystemen tot CV-installaties. Ook zijn wij erkend in loodgieterswerkzaamheden en dakbedekkkingwerkzaamheden. Onze afdeling loodgieterswerk heeft u onder andere het volgende te bieden: 
 
◦Ventilatiesystemen 
◦CV-systemen 
◦Gas systemen 
◦Warmtepompen 
◦Sanitair 
◦Waterleiding systemen 
◦Dak- en zinkwerk 
 
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
Service en onderhoud  
 
Van Gurp Installatie BV heeft meer te bieden dan alleen de realisatie van nieuwe installaties. Ook voor service en onderhoud van al uw technische installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij snel ondersteuning bij al uw storings- en onderhoudsverzoeken. Van een lekkende waterleiding tot storingen in professionele installaties, wij staan voor u klaar met snelle en passende oplossingen. 
 
Ons huismerk is echter Nefit, wij hebben van Nefit de volledige kennis en onderdelen in huis, en dit kan met evt. storingen makkelijk zijn. Verder hebben wij een eigen storingsdienst. 
 
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.