Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Harskamp Installatiebedrijven in
Wilnis
[Terug naar plaats Wilnis]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Wilnis en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Harskamp Installatiebedrijven
Weth. van Damlaan 48
3648 XM Wilnis

tel: 0297 255596

Extra informatie

Dirk Harskamp Installatiebedrijven   
 
CV Installatie, reparatie en onderhoud 
 
Harskamp installatietechniek is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het installeren, repareren en onderhouden van cv installaties. Jarenlange ervaring garandeert een perfect werkende installatie. Ook voor complete vervanging en renovatie van badkamers kunt u bij ons terecht. 
 
Bij ons is ook het onderhoud van uw cv installatie in goede handen. Uw cv installatie wordt geheel nagekeken, de cv ketel wordt gereinigd, afgesteld en eventueel bijgevuld. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan volstaat een telefoontje 0297-255596 of mobiel 0626039700. Onze eigen storingsdienst zal u snel en vakkundig helpen. 
 
Oprichter Dirk Harskamp is een man van de praktijk en heeft jarenlang leidinggevende posities bij gerenommeerde installatiebedrijven bekleed. 
 
De reden om zelfstandig te gaan was simpel, Dirk vond het vreemd dat er bij een servicebezoek van de klant werd verwacht dat deze de hele dag op de monteur bleef wachten. Niet meer van deze tijd, uw vakantiedagen wilt u vast voor leukere dingen gebruiken. In overleg met u bepalen we samen welk dagdeel u het beste uitkomt. Voor mensen die door een drukke baan beslist geen tijd kunnen vrijmaken is een afspraak op zaterdag of eventueel`s avonds mogelijk. Als uw cv ketel aan vervanging toe is kunnen wij voor een passend advies en offerte zorgen. Wij werken uitsluitend met de meest moderne en betrouwbare merken. 
 
Ook de montage van de ketel kan op zaterdag gepland worden, dus wederom geen vakantiedag in leveren. 
 
Probeer ons eens uit en u zult ervaren dat Harskamp Installatiebedrijven een zeer betrouwbaar en flexibel bedrijf is, waar de klant nog, zoals het hoort, koning is.