Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Pierik Installatiebedrijven in
Winterswijk
[Terug naar plaats Winterswijk]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Winterswijk en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Pierik Installatiebedrijven
Geldereschweg 35
7104AM Winterswijk

tel: 0543-569494

Extra informatie

Wij zijn van alle markten thuis   
Wij van Pierik Installatiebedrijven zijn een zogenaamde totaalinstallateur. Anders gezegd: wij zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om sanitair, klimaatbeheersing, luchtbehandeling, verwarming, gas, ventilatie, goten, airco, dakdekking of andere loodgieters- of elektriciteitszaken, u bent bij ons aan het goede adres. 
 
Ons team van vakkundige en zeer ervaren monteurs gaan niet eerder bij u weg tot alles in de puntjes in orde is. 
 
Want u weet hoe het is met vakmensen, die willen trots zijn op hun werk. En wij zijn weer trots op hun, want zij zorgen ervoor dat wij veel vaste klanten hebben. 
 
Wie zijn wij 
 
Pierik Installatiebedrijven is al jaren een begrip in Winterswijk en verre omstreken als het gaat om installatie werkzaamheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, particulieren of bedrijven, agrariërs of tuinders, scholen of verenigingen, wij willen trots zijn op ons afgeleverde werk. Vakkennis en ervaring zijn hierbij onontbeerlijk. Onze klanten waarderen dat en bevelen ons daarom ook aan. 
 
Daarom doen wij ook zo ons best op elk project, hoe groot of klein de klus ook is. 
 
Pierik Installatiebedrijven is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI. Wij zijn een erkend gastechnisch- elektrotechnisch- en watertechnisch installatiebedrijf. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en een vrijblijvend advies. 
 
Wij helpen u graag. 
 
Wat doen wij 
 
Pierik Installatiebedrijven heeft jarenlange ervaring met nagenoeg alle soorten van installatiewerkzaamheden. Centrale verwarming en klimaatbeheersing, werkzaamheden aan het dak en goten, airconditioning- en ventilatietechniek, gas, water en riolering, duurzame energie, zonnepanelen, vloerverwarming, luchtbehandeling, elektrische installaties, warmtepompen, sanitair, beveiligingssystemen, etc, etc. Wij zijn een écht allround installatiebedrijf.