Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Hoogendoorn BV in
Woerden
[Terug naar plaats Woerden]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Woerden en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Hoogendoorn BV
Jan Kriegestraat 7
3443TJ Woerden

tel: 0348-413444

Extra informatie

Installatiebedrijf Hoogendoorn BV geeft leiding aan water   
Als Sanitair Installatiebedrijf houdt Installatiebedrijf Hoogendoorn BV zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Hoogendoorn bestaat al sinds 1930 en is in de sanitaire installatie een gevestigde naam op de Nederlandse markt waarbij het ambachtelijke loodgietersvak is uitgegroeid tot een specialisatie. Toonaangevende bedrijven schakelen Hoogendoorn in voor uitdagende bouwprojecten zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen en laboratoria. 
 
Installatiebedrijf Hoogendoorn BV kan vanaf de eerste fase van het bouwproject een waardevolle bijdrage leveren, onder andere dankzij een eigen engineering- en tekenafdeling. Met een team van gemotiveerde en vaardige medewerkers kan Hoogendoorn iedere klus aan. 
 
Zo geeft Hoogendoorn leiding aan water. 
 
Installatiebedrijf Hoogendoorn BV adviseert, ontwerpt en installeert systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. 
 
Installatiebedrijf Hoogendoorn BV kent een lange traditie waarbij inmiddels de vierde generatie aan het roer is. Het is een echt familiebedrijf en dat is mede wat Hoogendoorn uniek maakt. Een goede, informele sfeer onder 80 medewerkers waarin iedereen elkaar helpt en het ‘Klant is Koning!-principe’ geldt. De deur van de directiekamer staat altijd open. “We vertrouwen elkaar, hebben het gevoel samen de schouders eronder te zetten, er stapt niet snel iemand op.” 
 
Uniek qua structuur is dat Installatiebedrijf Hoogendoorn BV een eigen ontwerp- en tekenafdeling heeft waardoor er korte lijnen ontstaan tussen de verschillende afdelingen en waardoor er efficiënt gewerkt kan worden. 
 
Installatiebedrijf Hoogendoorn BV heeft trouwe klanten, 80% van hun opdrachten komt voort uit bestaande relaties welke zich voornamelijk in de Randstad bevinden. Hoogendoorn werkt gemiddeld aan zo’n 45 projecten per jaar, waarvan de meeste in de utiliteitsbouw. Toonaangevende bedrijven schakelen Hoogendoorn in voor met name grootschalige bouwprojecten zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen en laboratoria.