Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
IBG Installatiebedrijven in
Wouw
[Terug naar plaats Wouw]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Wouw en omgeving!

Maak hier uw keuze:
IBG Installatiebedrijven
Roosendaalsebaan 11
4724SB Wouw

tel: 0165-857857

Extra informatie

Vloerverwarming – Centrale Verwarming – Loodgieterswerk   
Uw adres voor 
 
  • vloerverwarming – installatie & infrezen 
  • centrale verwarming – installatie, vervanging & onderhoud 
  • montage radiatoren 
  • loodgieterswerk 
  • montage badkamers & keukens 
 
Jong & dynamisch 
 
We zijn relatief klein bedrijf dit heeft een aantal voordelen: 
 
  • korte lijnen 
  • goede service 
  • u wordt snel en correct geholpen 
 
Voor aannemer & particulier 
 
Wij zijn een ervaren en bekwaam installatiebedrijf te Wouw 
 
Ons bedrijf levert een breed scala aan producten en diensten met betrekking tot de installatietechniek voor uiteenlopende klimaatsystemen. Wij zijn een erkend en betrouwbaar installatiebedrijf in Wouw en voorzien onze klanten steevast van oplossingen op maat. Het leveren van degelijke service en topkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wat uw eisen en wensen ook zijn, u kunt altijd op ons rekenen. Ons team van experts staat met raad en daad voor u klaar, geeft u professioneel advies en verhelpt problemen aan uw cv of verwarmingssysteem op vakkundige wijze. Natuurlijk verzorgen wij ook regulier onderhoud. Neem voor meer informatie contact met ons op. 
 
Onze diensten 
 
Ons installatiebedrijf uit Wouw is al jaren professioneel actief 
in het installeren en onderhouden van uw centrale verwarming en 
cv-ketel. Daarbij voorzien wij in deskundig onderhoud en realiseren 
de installatie van water- en gasvoorzieningen, alsmede 
zonne-energie, sfeerverwarming en sanitair. 
 
Onze garanties 
 
Wij zijn als professioneel installatiebedrijf uit Wouw 
aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI. Ons bedrijf heeft 
daarnaast een team van vakbekwaam personeel in dienst en voorziet 
iedere opdrachtgever op voorhand van een duidelijke prijsopgave. 
Kwaliteit en servicegerichtheid, dat is wat u van ons mag 
verwachten. 
 
Ons verwarmingsinstallatiebedrijf Wouw biedt u het volgende: 
 
Lease en onderhoud van centrale verwarming en cv-ketel 
 
Voor de beste installatiediensten is ons verwarmingsinstallatiebedrijf Wouw uw professionele partner. Wij voorzien onder andere in de installatie, reparatie en het onderhoud van uw centrale verwarming. Ook hebben wij diensten voor het leasen van de laatste en beste cv-ketels en zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud ervan. Onze vakmensen kunnen u altijd voorzien van gedegen advies met betrekking tot uw centraleverwarmingsfaciliteiten en komen, dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van zaken, steevast met doelgerichte oplossingen. Een goed functionerende centrale verwarming geeft u warmte in de koude dagen en wij kunnen desgewenst energiebesparende aanpassingen doorvoeren waardoor uw warmteverbruik sterk afneemt. 
 
Water- en gasvoorzieningen 
 
IBG Installatiebedrijven legt gastechnische en watertechnische installaties aan. Groot en klein. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Veiligheid is natuurlijk een belangrijk aspect bij de aanleg van gastechnische en watertechnische installaties. U zit immers niet te wachten op een lekkage na de aanleg van een waterleiding. Daarom inventariseren wij eerst grondig de plannen en de tekeningen van uw leidingen. Wij berekenen vervolgens de benodigde capaciteiten en stellen u dan de geschiktste installatie voor. Het eigenlijke installeren doen wij vanzelfsprekend volgens de gangbare regels en normen, want wij zijn een erkende gastechnische en watertechnische installateur met een goede reputatie bij zowel particulieren als bedrijven. Ons installatiewerk gebeurt zorgvuldig en met uw wensen als uitgangspunt. Dat maakt ons het onderscheidende en effectieve verwarmingsinstallatiebedrijf uit Wouw. Wij controleren alle gelegde leidingen altijd op lekdichtheid. 
 
Overige installatiediensten 
 
Buiten de bovenstaande diensten hebben wij een groot aanbod sfeerverwarming, zoals prachtige gashaarden in alle soorten en maten. Wij doen daarnaast professioneel lood-, zink- en dakwerk en installeren alle mogelijke sanitaire voorzieningen. Ons personeel vertelt u graag meer over deze diensten middels een persoonlijk gesprek. 
 
De garanties van ons cv-installatiebedrijf te Wouw: 
 
Vakbekwaam personeel 
 
Ons cv-installatiebedrijf uit Wouw heeft een team van vakbekwame medewerkers in dienst. Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen, zorgen wij ervoor dat ons personeel op de hoogte is van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot het vakgebied. Wij doen dit door ons personeel naar periodieke opfriscursussen te sturen en eventuele bijscholingstrajecten te regelen. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd van de beste oplossingen voorzien. 
 
Duidelijke prijsopgave 
 
Met het oog op een eerlijke en goede samenwerking maken wij voor iedere opdracht een duidelijke prijsopgave voordat wij aan het werk gaan. Dit verschaft zowel de klant als ons installatiebureau uit Wouw een helder beeld van het kostenplaatje. Dit voorkomt vervelende financiële misverstanden achteraf en u weet onmiddellijk waar u aan toe bent. 
 
Aangesloten bij brancheorganisatie UNETO-VNI 
 
UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. UNETO-VNI onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Ons bedrijf is hierbij aangesloten en wij kunnen zodoende onze kwaliteitsgarantie waarborgen.