Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Pola Zevenaar BV in
Zevenaar
[Terug naar plaats Zevenaar]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Zevenaar en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Pola Zevenaar BV
Hengelder 19
6902PA Zevenaar

tel: 0316-524351

Extra informatie

Pola Energy    
Wie zijn wij? 
 
Pola Energy is de tak binnen Technisch Bureau Pola die zich specialiseert in duurzame installaties en energieadvies. Met de kwaliteit die Technisch Bureau Pola al meer dan 45 jaar biedt, bereidt Pola Energy de regio voor op de toekomst. 
 
Het bewust omgaan met, en het opwekken van energie wordt steeds belangrijker en levert bovenal steeds meer op. Zonnepanelen zijn op het moment een hot item. Zelfs zonder subsidie zijn de panelen een interessante investering. Echter gaan de mogelijkheden verder dan energie opwekken met zonnepanelen. Wat je niet verbruikt hoef je ook niet op te wekken. Daarom is een energiescan ontwikkeld waarmee Pola Energie kan zien waar voor u de grote bespaar mogelijkheden liggen. Ook laat deze scan zien welk potentiëel er in uw dak zit voor het winnen van zonnestroom of zonnewarmte. 
 
Wat doen wij? 
 
Pola Energy is gespecialiseerd in: 
 
  • Zonne-energie 
  • LED verlichting 
  • Warmte wisselaars 
  • WTW ventilatie 
  • HR ketels 
 
Pola Energy levert en installeert door heel Nederland. Voor particulieren zijn wij op dit momenten werkzaam de gemeenten Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Didam, Pannerden, Tolkamer, Doesburg. Grotere projecten worden door ons in het hele land uitgevoerd.