Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Loodgietersbedrijf P. Meekel in
Zwanenburg
[Terug naar plaats Zwanenburg]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Zwanenburg en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Loodgietersbedrijf P. Meekel
Lindenlaan 43
1161 VJ Zwanenburg

tel: 020-4975895

Extra informatie

Ons loodgieterbedrijf uit Zwanenburg levert topkwaliteit   
Loodgietersbedrijf P. Meekel uit Zwanenburg voorziet in alle loodgietervoorzieningen en levert eveneens loodgieterdiensten binnen en buiten de regio. 
 
C.V. ketels kennen geen geheimen voor ons, wij verzorgen onderhoud en leveren nieuwe centrale verwarming installaties. Wij installeren al uw leidingwerk zoals water en gas. Tevens voorzien wij in zinkwerk, dakwerk, loodwerk. Ook complete projecten bijvoorbeeld voor een vergunningsvrije aanbouw, daar draaien wij onze handen niet voor om.  
 
Voor passende oplossingen en een professionele toepassing en voltooiing van een groot aantal loodgieters -en rioleringswerkzaamheden zijn wij uw partner bij uitstek. Hebt u problemen met uw riolering, lekt uw kraan of is uw afvoer verstopt? Ons bedrijf is er voor u. Ook voor onderhoud, reparaties en herstelwerkzaamheden kunnen wij u helpen. Ons team van specialisten staat u bij met raad en daad en voorziet u altijd van duidelijk en helder advies. Voor al uw sanitaire voorzieningen hebben wij eveneens de specialisten in huis die u kunnen bijstaan en deze op doelgerichte wijze kunnen installeren, repareren en onderhouden. 
 
Onze service 
 
Ons bedrijf werkt altijd met duidelijke prijsafspraken. Dit schept helderheid in de samenwerking tussen beide partijen. U weet wat u kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Eerlijk en overzichtelijk. Ons team levert daarbij steevast hoogwaardige service in alle loodgieterwerkzaamheden in Zwanenburg en binnen en buiten de regio. Wij streven als bedrijf hier absoluut naar. Het is natuurlijk zaak dat de werkzaamheden op correcte en volledige wijze worden uitgevoerd, maar het is minstens zo belangrijk dat de servicegerichtheid van een zelfde kwaliteit is. Het versterkt elkaar immers. Voor een totaalpakket van diensten en service zijn wij uw partner. 
 
Onze kwaliteit 
 
Uw tevredenheid is ons uitgangspunt, want bij ons is de klant nog altijd koning. Wij kunnen dan ook vol overtuiging zeggen dat menig opdrachtgever steevast bij ons terugkomt. Dit vanwege de persoonlijke en vriendelijke werkwijze en de garantie dat wij onze afspraken nakomen en staan voor gedegen kwaliteit. Het lijken simpele garanties, maar ervaring leert dat menig loodgieterbedrijf nogal laks omspringt met de kwaliteit van hun werkzaamheden. Zo niet bij P Meekel Loodgietersbedrijf. Kwaliteit, vakmanschap en servicegerichtheid. Begrijpt u wel?