Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
C Dekker Installatiebedrijf in
Almere
[Terug naar plaats Almere]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Almere en omgeving!

Maak hier uw keuze:
C Dekker Installatiebedrijf
Argonweg 2
1362 AA Almere

tel: 036-5347173

Extra informatie

"Integrale dienstverlener met het oog op rendement en gebruikscomfort"  Ingenieurs en installateurs: 'Eerst denken, dan doen' 
 
Waar de traditionele installateur in een bestaand pand de 
leidingen trok en de aansluitingen verzorgde wordt tegenwoordig de eis gesteld om continu veranderende bedrijfsprocessen te faciliteren. Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk wil in het belang van haar opdrachtgevers dan ook meer dan alleen het uitvoerend installatiedeel realiseren. 
 
Samen met andere bouwpartners en met de opdrachtgever nemen we graag resultaatverantwoordelijkheid op basis van gelijkwaardigheid. Dat biedt de beste garantie voor optimale betrokkenheid en de best denkbare oplossing voor de situatie van de opdrachtgever. 
 
Technische mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt. Wie tijd en geld heeft kan bijna alles realiseren. En de techniek is nog steeds in ontwikkeling. Koldijk is niet alleen een kwalitatief uitstekend installatiebedrijf maar ook zeer praktisch ingesteld ingenieursbureau. 
 
We zijn geen constructeurs, hoewel we wel degelijk ook verstand hebben van civieltechniek. We profileren ons ook niet als ingenieursbureau dat door iedereen kan worden ingehuurd, hoewel we voor collega’s wel degelijk werkzaamheden uitvoeren. 
 
Het ingenieursbureau is in principe actief om systemen en installaties te ontwerpen die door het installatiebedrijf worden gerealiseerd. Een afgeleide activiteit dus, maar desondanks heeft deze dienstverlening zich de afgelopen jaren bijzonder snel ontwikkeld en geprofessionaliseerd. 
 
Onze engineers dragen dagelijks bij aan het arsenaal nieuwe praktische toepassingen van zowel bestaande als nieuwe technieken. Theoretisch uitstekend onderlegd, maar vooral ook gedreven door de concrete problemen en doelstellingen van opdrachtgevers, zorgen zij voor de praktische vertaling van theoretische concepten. Technisch haalbaar, financieel verantwoord en vooral maakbaar en bruikbaar in de hectiek van alledag.