Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Hemert Installatiebedrijf in
Almere
[Terug naar plaats Almere]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Almere en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Hemert Installatiebedrijf
De Paal 7/2
1351JB Almere

tel: 0294-251563

Extra informatie

Installatiebedrijf Van Hemert in Nederhorst den Berg is een gerenommeerd bedrijf dat ruim 50 jaar bestaat. Sinds 1 augustus 2008 is het bedrijf samen gegaan met Loodgietersbedrijf Dick Hendriks in Almere. Dit bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en heeft dan ook goede naam op het gebied van Service & Kwaliteit.   
Installatiebedrijf Van Hemert en Loodgietersbedrijf Dick Hendriks zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van centrale verwarmings-installaties, sanitaire loodgieterswerkzaamheden en overige technische installaties. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons terecht. 
 
Het werkgebied is Nederhorst den Berg (Gemeente Wijdemeren), 't Gooi en Flevoland met een gebied daaromheen met een straal van circa 25 kilometer.  
 
Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een cv-storing? Wij zijn 7 dagen per week, telefonisch voor onze klanten bereikbaar!  
 
Produkten 
 
Enkele bekende kwaliteitsmerken zijn o.a. Atag, Remeha, Vaillant, Bosch en Itho. 
Deze merken hebben verschillende modellen HR-ketels en VR-ketels in het assortiment.  
Daarnaast zijn er van deze merken ook geisers, (zonne-)boilers en moderne kamerthermostaten. 
 
Een nieuwe cv-ketel is een grote investering, daarom is de juiste keuze zo belangrijk. U beslist voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in huis. Voor meer informatie over deze CV ketels kunt u terecht bij "de specialist" voor regio Wijdemeren; Installatiebedrijf Van Hemert. Wij adviseren u graag en vertellen u welke CV ketel het beste voor uw situatie geschikt is!