Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Feenstra Verwarming BV in
Apeldoorn
[Terug naar plaats Apeldoorn]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Apeldoorn en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Feenstra Verwarming BV
Wilmersdorf 28
7327AC Apeldoorn

tel: 055-5330356

Extra informatie

Warmte Totaal Zorg   
Feenstra Verwarming BV is al meer dan zestig jaar actief binnen de Nederlandse installatiewereld en heeft veel kennis en ervaring opgebouwd met het installeren van op maat gesneden cv- en warmwatersystemen in woningen en utiliteitsbouw. 
 
We adviseren, installeren, voeren preventief en correctief onderhoud uit en ondersteunen bedrijven, instellingen en consumenten bij het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen. Met vestigingen door heel Nederland, ruim 1.500 medewerkers en meer dan 750 volledig uitgeruste autos kunnen wij een uitstekende en snelle lokale service garanderen. Feenstra is een zelfstandige dochter van Nuon. 
 
In 2007 is het exact 60 jaar geleden dat Jacob Feenstra zijn installatiebedrijf oprichtte. Feenstra Verwarming begon aan de 2e Oosterkade in Sneek, waarna er al snel uitbreiding volgde. Eerst in de rest van het noorden, daarna werd Feenstra spoedig landelijk een begrip. Jacob Feenstra’s zonen Rens en Sjoerd namen het bedrijf in de loop der jaren over en vestigden het hoofdkantoor in Lelystad. In 2001 werd Feenstra, inmiddels omgedoopt tot Feenstra Warmte Totaal Zorg, gekocht door Nuon. Aldus de geschiedenis van Feenstra in een notendop!

Specialiteit
  • Boiler  
  • Geiser  
  • Vloerverwarming