Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Eemsmond Installatiebedrijf in
Appingedam
[Terug naar plaats Appingedam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Appingedam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Eemsmond Installatiebedrijf
De Plassen 4
9902SE Appingedam

tel: 0596-681478

Extra informatie

Eemsmond Installatiebedrijf is een zelfstandig installatiebedrijf, dat zich bezighoudt met de uitvoering en realisatie van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties in utiliteits-, woningbouw en industriële projecten. Het werkgebied is geheel Noord Nederland.   
Opdrachtgevers zijn: instellingen, woningbouwcorporaties, aannemingsbedrijven, adviesbureau's en overheden.De onderneming is opgericht in 2005 en telt momenteel 25 medewerkers en is werkzaam in: 
 
•Woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud- en renovatie 
•Industrie- en besturingstechniek 
•ICT netwerken & Telematica 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Visie & Organisatie 
 
Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden. Dit geeft het bedrijf ook de nodige flexibiliteit om direct op onverwachte situaties te kunnen inspelen. Een organisatie die erop gericht is, oplossingen te creëren voor het gehele installatieproces.  
 
Service & Onderhoud 
 
Eemsmond Service en Onderhoud onderhoudt de technische installaties in de zorgsector, onderwijssector, overheden, winkelbedrijven, midden- en kleinbedrijf en de kantorenmarkt. Ook het verzorgen van inspecties en keuringen, adviseren over het verlengen van de levensduur van installaties behoort tot het dienstenpakket. Na werktijd en in het weekend staat de servicedienst paraat voor het verhelpen eventuele storingen, klachten of andere calamiteiten. 
 
Kwaliteit & veiligheid 
 
ISO, NEN- en VCA-normen dienen bij Eemsmond Installatiebedrijf als ondergrens voor een integraal kwaliteits-, veiligheids- en ARBO systeem. Het spreekt voor zich dat het bedrijf erkend is door de SEI en VCA gecertificeerd is. 
 
Opleiding & Scholing 
 
De onderneming streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel. Kwaliteit van installeren begint immers bij vakbekwaamheid. Eemsmond Installatiebedrijf is dan ook een gecertificeerd leerbedrijf.