Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Menno Bos BV in
Appingedam
[Terug naar plaats Appingedam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Appingedam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Menno Bos BV
Zwet 33
9902RM Appingedam

tel: 0596-533273

Extra informatie

Ons installatiebedrijf   
Menno Bos Installatiebedrijf biedt complete installatieoplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We hebben oog voor innovaties binnen ons vakgebied en bezoeken dan ook regelmatig vakbeurzen en scholingsdagen. 
 
Bij ons kunt U terecht voor alle gas- en waterinstallaties, maar ook voor alle soorten verwarming, ventilatiesystemen, elektrische installaties, aanleg data-bekabeling, dakwerken, zonne-energie/zonnepanelen, airco, warmtepompen en aardwarmte-installaties, vervanging van cv-ketels (vraag naar ons onderhoudsabonnement), houtpelletkachels. 
 
Voor de vakman en doe het zelver beschikt ons installatiebedrijf over een aparte verkoopbalie. 
 
Energiebesparing 
 
Wist u dat energiebesparende technieken het comfort in uw woning of bedrijf aanzienlijk kunnen verbeteren? En daardoor het plezier van wonen en werken van uw gezin of werknemers in het pand? Het nemen van energiebesparende maatregelen is daarom in meerdere opzichten een verstandige investering, welke niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 
 
UNETO-VNI 
 
Menno Bos is aangesloten bij de Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. 
Als Uneto-Vni installateur bieden wij onze klanten service, kwaliteit en vooral betrouwbaarheid. Zo kunt U als opdrachtgever vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening.