Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
AWS Warmte & Koeltechniek in
Breda
[Terug naar plaats Breda]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Breda en omgeving!

Maak hier uw keuze:
AWS Warmte & Koeltechniek
Mathenessestraat 41
4834EA Breda

tel: 076-5600330

Extra informatie

AWS Warmte & Koeltechniek is een installatiebedrijf voor CV-installaties, Airconditioning en Ventilatie techniek, voornamelijk werkzaam in de regio Breda.   
Warmte 
 
Wij hebben ons gespecialiseerd in het één op één vervangen van CV-ketels, complete CV-installaties en ketelhuizen, met name in de kleine zakelijke en particuliere markt. Onze leveranciers zijn o.a.: Nefit en Itho. 
 
Wij leveren convectoren van Jaga, Arbonia en Betherma. Designradiatoren van Jaga, Arbonia en Global. Thermostaten zijn verkrijgbaar van de merken Honeywell, Nefit en Itho. Vloerverwarming leveren wij van WTH, Unipipe en Albrand. Zonneboilers van Nefit. 
 
Warmtedistributie staat voor het centraal opwekken van warmte en de distributie ervan naar de individuele woning. De warmte wordt in de woning gebruikt voor de centrale verwarming en warm water. Vroeger werd dit stadsverwarming genoemd, waarbij de restwarmte van electriciteitscentrales werd gebruikt om wijken te verwarmen. Wij werken met produkten van Agpo en Ferroli. 
 
Airconditioning 
 
AWS heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van airconditioningssystemen, met name in de kleine zakelijke en particuliere markt. Tot onze diensten behoren o.a. eenvoudige single spit systemen en complete VRV-systemen. Onze leveranciers zijn Daikin en Mitsubishi Electric. 
 
Ventilatie 
 
Onze leverancier van ventilatie systemen is Itho.  
 
Noviteiten 
 
Gebalanceerde ventilatie met de comforabele warmte van een fraaie designradiator? Met het ClimaRad systeem bieden wij u een luchtkwaliteit die continu wordt gemeten en wanneer deze boven de door u gestelde waarden komt, wordt er op zeer zuinige en gezonde wijze geventileerd. 
 
Service 
 
Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Dit blijkt uit onze doelstelling om klanten met een servicecontract binnen 24 uur van hun koudestoring af te helpen, het gehele jaar door. Warmwaterstoringen worden binnen 48 uur verholpen. 
 
Onderhoud 
 
Preventief onderhoud aan uw CV ketel is een goede investering. Wilt u een servicecontract afsluiten? Bel of mail ons.  
 
Lease en huur 
 
Voor het leasen en huren van Nefit en Itho CV-ketels kunt u eveneens bij ons terecht.

Specialiteit
  • CV ketels 
  • CV installatie  
  • Airconditioning  
  • Ventilatie  
  • Designradiatoren  
  • Warmtepompen  
  • Zonneboilers  
  • CV bouwpakketten  
  • Vloerverwarming  
  • Thermostaten