Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Wema Installaties in
Breda
[Terug naar plaats Breda]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Breda en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Wema Installaties
Rijngraafstraat 37
4811DL Breda

tel: 06-50409600

Extra informatie

WEMA INSTALLATIES   
Welkom bij WEMA Installaties, een jong en flexibel installatiebedrijf uit Breda. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt hebben wij altijd een pakkende oplossing. Via de pagina producten kunt u zien wat we voor u kunnen betekenen. 
 
Heeft u een vraag over koudetechniek, airco's, klimaatbeheersing, verwarming, electro of één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 
 
Diensten van WEMA Installaties 
 
Met WEMA Installaties heeft u één professionele partij voor al uw koudetechniek, klimaatbeheersing en elektrotechniek. Voor professioneel advies, ontwerpt, realisatie en beheer bent u bij WEMA aan het juiste adres! 
 
Koudetechniek 
 
WEMA Koudetechniek levert installaties voor alle koel- en vriestoepassingen. Van airconditioning thuis en op kantoor t/m professionele koel- en vriescellen. 
 
 
Klimaatbeheersing 
 
WEMA Klimaatbeheersing zorgt voor een optimale leef en werkomgeving. WEMA biedt alles van CV en luchtbehandeling t/m een uitgebreid energiebeheer. 
 
 
Elektrotechniek 
 
WEMA Elektrotechniek is één centraal punt voor al uw elektrotechnische installaties. Wij bieden advies, ontwerpt, realisatie en beheer!