Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Wouda Installatietechniek in
Dronten
[Terug naar plaats Dronten]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Dronten en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Wouda Installatietechniek
De Noord 35
8251GK Dronten

tel: 0321-386060

Extra informatie

Missie   
Installatiebedrijf Wouda Installatietechniek wil dé totaalinstallateur voor haar relaties zijn binnen Flevoland en omstreken. 
 
Breed: Wij bieden alle disciplines binnen de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installatietechniek. 
 
Diep: Wij werken graag mee aan het ontwerpen, dragen zorg voor de realisatie en zijn uiteindelijk graag verantwoordelijk voor het beheer van alle voorkomende installaties. 
 
Visie 
 
Installatiebedrijf Wouda Installatietechniek opereert in een zeer boeiende en dynamische branche. Zowel de elektrotechnische- als de werktuigbouwkundige installatietechniek krijgen een groeiend aandeel binnen de bouwsector. Mede door een groeiend belang van steeds duurzamere technieken, zal de installatietechniek een steeds sterkere positie innemen. 
 
Klantgericht: één partner 
 
Onder onze opdrachtgevers is een toenemende behoefte aan één betrouwbare partner die alle disciplines van de installatietechniek beheerst en waar ze gedurende de hele levenscyclus van de installatie op terug kan vallen. Wij geven de voorkeur aan een integrale samenwerking met de bouwpartners. Door een juiste afstemming krijgt de opdrachtgever hiermee de meest optimale invulling van haar wensen en eisen. 
 
Kwaliteitsgericht 
 
Het uitbreiden van de aanwezige kennis van het bedrijf is een vereiste en derhalve een continu proces. Wij beheersen onze disciplines. Onze vele erkenningen en certificeringen onderschrijven dit. 
 
Vertrouwd 
 
Wij geloven in onze efficiëntie. Wij richten ons op onze eigen omgeving als werkgebied. Hiermee zijn wij in staat om zeer adequaat op de behoefte van onze opdrachtgevers in te spelen. Hierbij is een duurzame relatie met de opdrachtgever evident. Deze instelling is een garantie voor onze opdrachtgevers dat wij goed werk leveren; wij willen immers hét aanspreekpunt zijn én blijven. 
 
Goed werkgeverschap 
 
De medewerkers vormen het grootste kapitaal van onze onderneming. Om goede mensen aan Wouda te binden wordt gericht gestuurd op een plezierige, uitdagende en veilige werkomgeving.